Ledena iluzija u shopping centru Supernova

Ledenjak koji se jučer nenadano otkrio u Zagrebu nije vijest za rubriku vjerovali ili ne, a ponajmanje je znanstvena fantastika. Riječ je o spektakularnoj 3D iluziji koja se može vidjeti u zagrebačkom shopping centru Supernova i djelo je našeg poznatog street-art umjetnika Filipa Mrvelja.

Moto našeg centar Supernova Zagreb glasi da je shopping nužnost, ali da isto tako može biti jako zabavan. Stoga smo odlučili posjetiteljima našeg centra darovati ovu iluziju kako bi se dodatno radovali kupnji”, izjavila je Ines Bakić Zubak, voditeljica centra Supernova Zagreb.

“Filipov rad su već mogli vidjeti posjetitelji u našem centru Supernova Zadar, a nakon Zagreba to mogu očekivati i kupci u karlovačkom centru Supernova”, dodala je.

Filip Mrvelj je jedinstveni 3D street-art umjetnik u Hrvatskoj koji se osim iznimnog talenta i nevjerojatnih slika može pohvaliti i najdužom anamorfnom slikom na svijetu površine od 140,3 m2 čime se upisao u Guinnessovu knjigu rekorda.

Izložena 3D slika u centru Supernova Zagreb nalazi su na samom ulazu u shopping centar i površine je 4,10 x 5,30 metara. Specifičnost svih Filipovih slika, a tako i ove slike ledenjaka je da stvaraju 3D iluziju kod posjetitelja kad ih se gleda iz određenog kuta i kroz objektiv fotoaparata, kamere ili mobitela.

Slika se može pogledati svakim danim od 09:00 do 21:00 sati, odnosno u radno vrijeme shopping centra Supernova Zagreb, te tako maksimalno uživati u zimskoj čaroliji i kombinaciji umjetnosti i shoppinga, zaključuje se u priopćenju.

Prethodni članakPodravka nudi otpremnine radnicima u programu zbrinjavanja
Sljedeći članakDani komunikacija 2015. donose program svjetskog kalibra