Lesnina nositelj oznake Best Buy Award

Prema istraživanju Best Buy Award Survey Lesnina daje najbolji omjer cijene i kvalitete.

U najnovijem istraživanju Best Buy Award – Home & Decoration – Croatia 2014/2015, švicarske kuće ICERTIAS Lesnina je u segmentu prodaje namještaja osvojila 1. mjesto.

Istraživanje Best Buy Award 2014/2015 provedeno je u srpnju 2014. na uzorku 1.200 ispitanika opće populacije u Hrvatskoj koristeći CAWI – DEEPMA metodologiju (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness), a certifikat kojim Lesnina postaje nositelj Best Buy Award znaka izdan je 30. listopada, 2014.

„Best Buy Award“ status i medalju mogu nositi samo proizvodi i usluge koji u posebnim istraživanjima „Best Buy Award“, prema strogim međunarodnim normama, osvoje prvo mjesto (najveći broj glasova ispitanika) u svojoj kategoriji. Specifičnost ovog istraživanja je što ocjene o proizvodima, uslugama i drugim subjektima iznose upravo korisnici koji te proizvode i usluge koriste. Tako su Lesnini najveći broj glasova dodijelili upravo profesionalni dizajneri interijera i pojedinci koji preuređuju dom diljem Hrvatske.

„Činjenica da su upravo korisnici naših proizvoda i usluga Lesninu ocijenili najvišom ocjenom, kad se govori o najboljem omjeru cijene i kvalitete za nas predstavlja veliku stvar. „Best Buy Award“ nagrada je za veliki trud i rad koji ulažemo kako bi se što više približili kupcima, zadovoljili njihove želje, navike i potrebe“, komentirao je direktor marketinga i prodaje Lesnine, Matija Mandić.

O Lesnini:
U Hrvatskoj Lesnina posluje već dugi niz godina i jedna je od najuglednijih trgovina namještajem, s tržišnim udjelom većim od 30%. Danas diljem regije raspolaže razgranatom mrežom s više od 20 prodajnih mjesta i preko 170.000 m2 prodajno – skladišnog prostora. Lesnina je sredinom 2010. godine postala dio velikog koncerna XXXL, koji se još od njegovog osnivanja godine 1945. stalno razvija u pozitivnom smjeru, a izvrsnim radom je stvoreno tisuće radnih mjesta.
U Hrvatskoj Lesnina je prisutna putem 7 matičnih centara u: Osijeku veličine 3.000 m2, Čakovcu 6000 m2, Rijeci 17.000 m2, Varaždinu 25.000 m2, Splitu 25.000 m2, te u Zagrebu 73.000 m2 prodajno-skladišnog prostora (na Žitnjaku 33.000, a na Jankomiru 40.000). Cijeli je niz godina nositelj trendova u prodaji namještaja na području istočne Hrvatske, što je ujedno rezultat ozbiljnog i predanog rada te uspješne poslovne politike.
Mreža trgovina po cijeloj državi, isporuka u bilo kojem dijelu zemlje, najveća ponuda, najbolji omjer cijene i kvalitete, asortiman prilagođen tržištu, izrada namještaja po mjeri, precizna i stručna montaža, tradicija i kvaliteta te vrhunske usluge neke su od prednosti koje njeguje Lesnina.

Prethodni članakLipanj 2015.
Sljedeći članakAnđeoske poruke na Janinim bočicama