Libresse limited edition kutijice

Stiglo je proljeće, a s toplim sunčevim zrakama i buđenjem prirode, bude se i naša osjetila. Inspirirajte se limited edition kutijicama koje su dostupne pri kupnji Libresse proizvoda i u proljeću uživajte svim osjetilima.

Libresse predstavlja novu limited edition kolekciju kutijica naziva “Spring’s 5 senses”. Riječ je o pet prigodno ilustriranih limenih kutijica za uloške od kojih svaka predstavlja po jedno osjetilo (vid, njuh, okus, miris, dodir), a koje su dostupne uz odabrana pakovanja Libresse proizvoda (Ultra Normal duo, Ultra Long duo, Natural Care duo, Normal 32, Extra Long 24, So Slim 64, Normal 58, Natur al Care 58).

Složit ćete se da osjetila uzimamo zdravo za gotovo, a postoji li idealnije vrijeme za njihovo osvještavanje i buđenje od proljeća?

Nova Libresse limited edition kolekcija kutijica prigodnim ilustracijama poziva upravo na razbuđivanje osjetila, dočarava euforiju proljeća, pozitivan stav, dobro raspoloženje i pravo svake žene da život živi punim plućima!

Kolekcijama limenih kutijica, Libresse je odavno doskočio nošenju i gubljenju uložaka u bespućima ženskih torbi. Libresse kutijice postale su ne samo praktična stvar, već i trendy dodatak koji upotpunjuje svačiji stil.

Nova Libresse limited edition kolekcija, uz praktičnu namjenu, može služiti i kao poticaj i inspiracija. Inspirirajte se i vi te ovog proljeća pokušajte: na svijet gledati ružičasto, slušati srce, disati duboko, istraživati dodirima, kušati život…

Uz Libresse limited edition kolekciju kutijica razbudite osjetila i ovog proljeća uživajte kao nikad prije.

PROMO

Prethodni članakMala škola prodaje: Kako “šefovanje” utječe na kvalitetu prodajnog rada
Sljedeći članakBipa otvorila svoju 52. poslovnicu u Hrvatskoj