Lidl Hrvatska uz “SOS Dječje selo Hrvatska” u proslavi 20. rođendana

Trgovački lanac Lidl Hrvatska podržat će djelovanje udruge “SOS Dječje selo Hrvatska” u Lekeniku te će donacijom svojih prehrambenih proizvoda omogućiti proslavu dvadesete godišnjice rada Udruge koja će se obilježiti u nedjelju, 6. svibnja 2012. godine, izvijestili su iz Lidla.

sos-djecje-selo-hrvatska-largeLidl već niz godina podržava rad udruge “SOS Dječje selo Hrvatska”.

Podsjećaju kako je prije nepune tri godine kroz humanitarnu akciju “Pomozimo kupnjom” Lidl Hrvatska u suradnji sa svojim kupcima prikupio 2.041.198 kuna i donirao ih udrugama i ustanovama diljem Hrvatske.

Akcija je tada predstavljena upravo u “SOS Dječjem selu Hrvatska” u Lekeniku koji je također primio vrijednu donaciju.

Proslava 20. rođendana “SOS Dječjeg sela Hrvatska“ odvija se u suradnji sa sponzorima i partnerima pod nazivom “Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o Vama!”.

Cilj kampanje jest naglasiti važnost široke društvene potpore putem financijskih priloga, edukacije i ulaganja u budućnost djece iz “SOS Dječjeg sela Hrvatska” te potaknuti građane na donacije putem pozivanja humanitarnog telefona na broj 060 90 03.

Promoviranje kampanje održat će se u subotu, 28. travnja na Cvjetnom trgu u Zagrebu na štandu Udruge, dok je centralno rođendansko slavlje predviđeno za nedjelju 6. svibnja u Lekeniku.

Prethodni članakVidošević: Dovoljna dva granična prijelaza za robnu razmjenu BIH i Hrvatske
Sljedeći članakNa Vinistri čak 130 izlagača