Lidl Srbija predstavio novu marku “S ljubavlju, domaće”

Predstavljajući novi brend, glavni izvršni direktor Lidla Srbija, Tomislav Šapina, istaknuo je kako je ovaj trgovački lanac od dolaska u Srbiju u poslovanje u toj zemlji uložio 390 milijuna eura

S otvorenja Lidla u Kragujevcu

Lidl Srbija predstavio je novi brend privatne marke S ljubavlju, domaće koji sadrži 80 različitih artikala domaćih proizvođača.

“S ljubavlju, domaće linija je stvorena da opravda svoje ime, nastala s puno ljubavi i predanosti vrijednih majstora naše zemlje i izrađena od kvalitetnih sirovina iz cijele Srbije. Bilo da se radi o domaćem vrhnju, malini, siru ili suhom mesu koje volite, od sada svoje omiljene domaće proizvode uvijek možete pronaći u najbližem Lidlu”, izvijestili su iz tvrtke.

Marka “S ljubavlju, domaće” zadovoljava najviše Lidlove kriterije kontrole kvalitete. Cijela linija proizvoda rezultat je pažljivog osluškivanja onoga što potrošači Lidla žele vidjeti u stalnoj ponudi, kao i osobnih inicijativa tvrtke da na svaki način podrže i omoguće paletu domaćih proizvoda.

Predstavljajući novi brend, glavni izvršni direktor Lidla Srbija, Tomislav Šapina, istaknuo je kako je ovaj trgovački lanac od dolaska u Srbiju u poslovanje u toj zemlji uložio 390 milijuna eura.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakKraš roditeljima prvašića nudi plaćeni dopust prvi dan škole
Sljedeći članakSpar domaćim proizvođačima otvara vrata do kupaca