Lino ljetna nagradna igra u Konzumu

lino-nagradna-igra-lipanj-2012-largeLjeto je vrijeme druženja, zabave, opuštanja i uživanja u lijepim, dugim danima s obitelji i prijateljima. Kako bi uživanje, druženje i zabava bili još veseliji i slađi, medvjedić Lino pripremio je veliko iznenađenje za sve velike i male Linoljupce. U suradnji s Konzumom, pripremio je ljetnu nagradnu igru sa super nagradama. Uz malo sreće, osvojite Lino plišanu igračku i/ili super cool Lino ručnik za plažu.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri trebate kupiti minimalno 2 kg najomiljenije Lino dječje hrane na bilo kojem prodajnom mjestu Konzuma. Sačuvajte račun, a fotokopiju računa, zajedno sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona), pošaljite na Lino adresu “Lino ljetna nagradna igra”, p.p. 160, 48001 Koprivnica.

Vaša pošiljka mora stići najkasnije do 15. srpnja 2012. godine.

Fond nagrada:
Lino plišani medvjedić x 200
Lino ručnik za plažu x 300

Nagradno izvlačenje održat će se 17. srpnja 2012., a imena sretnih dobitnika biti će objavljena na stranicama www.podravka.hr i www.lino.eu već 20. srpnja 2012. godine.

Nakon provjere podataka i potvrde o ispunjavanju uvjeta za sudjelovanje, sve nagrade će biti poslane dostavom ili poštom najkasnije do 15. kolovoza 2012. godine.

Pravila nagradne igre dostupna su na poveznici.

Prethodni članakIgor Maroša i Stanka Pejanović imenovani članovima Uprave Mercatora
Sljedeći članakUpravljanje brendovima: Brend jezik – pokretač izgradnje brenda