Ljubljanske mlekarne: Uz praćenje trendova do uspjeha na tržištu

Proizvodi Ljubljanskih mlekarni na hrvatskom tržištu su prisutni od 2004. godine, kada je osnovana tvrtka Ljubljanske mlekarne d.o.o. Zagreb, koja u potpunosti prati proizvodni program matične kuće sa svim promjenama ambalaže i novostima u asortimanu.

“Potrošači su prepoznali vrhunsku kvalitetu, inovativnost i praćenje trendova na tržištu mliječnih proizvoda i na tome gradimo uspjeh”, objašnjava Renata Lovrak, direktorica korporativnog komuniciranja Ljubljanskih mlekarni.

Na hrvatskom tržištu Ljubljanske mlekarne plasiraju svoje najuspješnije i najpoznatije robne marke. U grupi trajnog mlijeka to je Alpsko mleko s 3,5 posto mliječne masti, 1,6 posto mliječne masti i 0,5 posto mliječne masti, Alpsko mleko s funkcionalnim dodacima (kalcij, omega 3) te najnovije Alpsko mleko Bez laktoze, namijenjeno potrošačima koji ne podnose laktozu.

U grupi fermentiranih proizvoda robna marka MU obuhvaća prirodne i voćne jogurte. Okus kruška/vanilija jedinstven je na hrvatskom tržištu, a ujedno je i najprodavaniji okus u grupi voćnih jogurta Ljubljanske mlekarne.

U grupi probiotičnih napitaka nalazi se brend EGO u pakiranju od 0,5 litara. Linija pokriva prirodni okus i neobične kombinacije voća s povrćem (malina/cikla, limun/bazga, jagoda/menta, aronija/grožđe).

Brend Ego proširen je novom linijom Ego Slim&Vital napitaka, koji sadrže kombinaciju esencijalne aminokiseline L-karnitin i koenzim vitalnosti Q10 koja dokazano pomaže u održavanju tjelesne težine.

U kategoriji namaza nude namaze pod brendom MU, pakirane u ambalažu od 140 grama, u okusima: sirni namaz s vrhnjem, mliječni namaz light, mliječni namaz s povrćem, mliječni namaz s hrenom i sirni namaz tuna.

Ponuda za hrvatsko tržište uključuje i proizvode pod robnom markom Mu Cuisine (vrhnje, sirevi, mozzarella, sir za žar), sireve Jošt i Samostanski sir te sladolede Maxim premium.

Proizvodi Ljubljanskih mlekarni u Hrvatsku se uvoze preko tvrtke Ljubljanske mlekarne d.o.o. Zagreb, a skladištenje i transport obavlja tvrtka Frigologo iz Rijeke.

Prethodni članakBarcaffé kavu pije svaki drugi Slovenac
Sljedeći članakCockta – osvježava od 1953.