Lovables – jer volite svoju odjeću

Odjeća će napokon dobiti pažnju i ljubav koju zaslužuje zahvaljujući novoj Henkelovoj kolekciji Lovables. Bogati šamponi za rublje Lovables s mikro uljima nudi vam posebno nježno čišćenje odjeće. A tu je i odgovarajuća kolekcija regenerator Lovables Perfume & Care, koja se može pohvaliti ekskluzivnim dugotrajnim mirisima i laganom njegujućom formulom za pranje nježnog rublja.

Naša je omiljena odjeća od sada stalno uz nas, poput dobrog i pouzdanog prijatelja. Može nam dati potrebno samopouzdanje da se osjećamo odlično: može nas oraspoložiti tijekom glamuroznih večernjih zabava ili poboljšati osjećaje opuštenosti i ugode u našim životima. Našoj omiljenoj odjeći, koju jako volimo i često nosimo, potrebno je podariti posebnu pažnju, jednako kao i nama samima. A zahvaljujući kolekciji Lovables, našoj će odjeći svako novo pranje biti poput tretmana u salonu za ljepotu.

Šampon za rublje Lovables

Kolekcija šampona za rublje Lovables njeguje tkanine posebno blagim pranjem. Potpunu brigu o vlaknima omogućuje visokokvalitetna bogata formula za njegu s mikro uljima. Boje i uzorci zadržavaju svoju blistavost, a oblik tkanine ostaje netaknut.
Potpuno nova kolekcija šampona za rublje Lovables dostupna je u trima različitim varijantama kako bi se prilagodila različitim potrebama vašeg rublja (Vivid Colors, Seductive Darks i Innocent White) i pružila vašoj odjeći točno onakvu njegu kakva joj je potrebna.

Regenerator Lovables Perfume & Care

Kolekcija regeneratora Lovables Perfume & Care koristi se zajedno s asortimanom šampona za rublje kako bi se ostvarila besprijekorna ekskluzivna njega vlakana, dugotrajan miris i neodoljiva mekoća. Tri varijante regeneratora (Velvet Dream, Fresh Sensation, Cashmere Kiss) pobrinut će se da uvijek imate nevjerojatno mekanu odjeću koju nikada nećete poželjeti skinuti sa sebe. Također, zavodljivi mirisi naglašavaju i individualan stil njihova vlasnika.

Prethodni članakTinder for food – aplikacija za dijeljenje hrane
Sljedeći članakTreći Vinart Grand Tasting uskoro se održava u Laubi u Zagrebu