Marijana Knežević Tudić nova je članica Uprave Kraša

Marijana Knežević Tudić nakon završetka Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta započela je svoju karijeru u Krašu 2000. godine, počevši od pripravničke pozicije, a kroz godine razvoja radila je u različitim resorima kompanije poput proizvodnje, marketinga i prodaje te nabave

Marijana Knežević Tudić imenovana je novom članicom Uprave Kraša na sjednici Nadzornog odbora tvrtke, s početkom mandata od 15. travnja 2024. godine. Marijana dolazi s mjesta direktorice Službe centralne nabave u Krašu, a u svojem će resoru biti zadužena za operativne poslove koji uključuju proizvodnju i održavanje, nabavu te investicije.

Marijana Knežević Tudić nakon završetka Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta započela je svoju karijeru u Krašu 2000. godine, počevši od pripravničke pozicije, a kroz godine razvoja radila je u različitim resorima kompanije poput proizvodnje, marketinga i prodaje te nabave.

“Iznimna mi je čast što sam dobila priliku i dalje razvijati kompaniju na poziciji članice Uprave Kraša. Nakon što sam provela gotovo dvadeset i pet godina života u Krašu, usudila bih se reći da ga poznajem u dušu, no svjesna sam odgovornosti pozicije koju ona nosi, pogotovo u trenucima kad se cijela industrija suočava s nezapamćenim pritiskom rasta cijena kakaovca, naše ključne sirovine. Ipak, dobro znam da je snaga Kraša u njegovoj tradiciji i kvaliteti, vjernosti potrošača i predanosti zaposlenika, te vjerujem da ćemo zajedničkim snagama i u ovim izazovnim trenucima, kao i dosad, uspjeti zadržati stabilnost poslovanja te nastaviti razvijati kompaniju dalje s naglaskom na investiranje u proizvodnju i naše ljude”, izjavila je Marijana Knežević Tudić, nova članica Uprave Kraša.

Na sjednici Nadzornog odbora utvrđeno je da će Mario Müller kao član Uprave preuzeti odgovornost za resor prodaje i marketinga.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakBiH: Uvoz piva 15 puta veći od izvoza
Sljedeći članakPočelo najveće izdanje Dana komunikacija