Meggle Buttercream

Buttercream je savršen izbor za naš omiljeni doručak, kruh s maslacem i marmeladom, kao namaz će oplemeniti sendviče, a kao dodatak tjesteninama ili sastojak u preljevima ili umacima za meso, dodatak gustim juhama ili punjenje za domaća peciva, Buttercream će jelima dati posebno sočnu, kremastu notu

Meggle Buttercream je novi premium proizvod koji će se uskoro naći u svim bolje opremljenim trgovinama u Hrvatskoj. Raskošno kremasti spoj maslaca vrhunske kvalitete i najfinijeg vrhnja stvoren je kako bi obogatio svaki zalogaj. Maslac ističe postojeće okuse, obogaćuje ih i daje finu, kremastu punoću. Buttercream je savršen izbor za naš omiljeni doručak, kruh s maslacem i marmeladom, kao namaz će oplemeniti sendviče, a kao dodatak tjesteninama ili sastojak u preljevima ili umacima za meso, dodatak gustim juhama ili punjenje za domaća peciva, Buttercream će jelima dati posebno sočnu, kremastu notu.

“Buttercream je još jedna uspješna priča za koju su nam inspiracija bili upravo naši kupci. Užurban stil života ne ostavlja previše vremena za pripremu jela, iako se, s druge strane, teško odričemo omiljenih okusa. Zato smo stvorili Buttercream: nešto poput maslaca, ali još bolje!”, ističu iz Meggle tima. Meggle Buttercream Classic dolazi u praktičnom pakiranju od 180 g.

Prethodni članakPrvi Dr. Oetker puding za djecu
Sljedeći članakKonzum i Spar bilježe povećanje prometa u zadnjih nekoliko dana