Meggle Hrvatska donirao 150.000 kuna za respirator KBC-u Osijek

Zahvaljuju pritom Kliničkom bolničkom Centru Osijek, ali i svim zdravstvenim djelatnicima diljem Hrvatske, kao i svim ostalim javnim službama na požrtvovnosti i trudu u ovim izazovnim vremenima

Svjesni ozbiljnosti situacije i potrebe za dodatnim resursima u Kliničkom bolničkom Centru Osijek, Meggle Hrvatska odlučio je donirati 150.000 kuna za kupnju respiratora, objavili su iz tvrtke. “Ova situacija u kojoj smo se svi skupa neočekivano našli veliki je izazov. Zato je sada najvažnije da brinemo jedni o drugima, surađujemo i pokažemo zajedništvo. Vrijeme je da se pridržavamo uputa nadležnih službi, da budemo odgovorni, smirene glave te pomažemo bolesnima, starijima i nemoćnima jer samo tako možemo pobijediti ovu pošast. Svaka odgovorna tvrtka, pa tako i Meggle, na prvo će mjesto staviti sigurnost i zdravlje svojih zaposlenika, ali i pomoći na dobrobit šire zajednice u kojoj živi i radi”, kažu u tvrtki.

Zahvaljuju pritom Kliničkom bolničkom Centru Osijek, ali i svim zdravstvenim djelatnicima diljem Hrvatske, kao i svim ostalim javnim službama na požrtvovnosti i trudu u ovim izazovnim vremenima. Podsjećaju da su KBC-u Osijek pomogli i prije četiri godine kada je nevrijeme poharalo njihovo područje i napravilo veliku štetu. “Naša odgovornost je pomoći. Mi smo uvijek tu, za svoj grad, za svoje djelatnike i sugrađane. Uvijek ćemo se truditi pomoći koliko god možemo!” poručuju iz Megglea.

Prethodni članakVozačima omogućena samoizolacija kod kuće i rad na poziv poslodavaca
Sljedeći članakCijena soka od naranče na svjetskim tržištima snažno raste