Meri Merino 4D za izrazito bijelu odjeću

Zahvaljujući posebnoj formulaciji sprječava "sivilo" bijelih tkanina za vrijeme pranja, štiti i obnavlja vlakna i produžuje vijek trajanja vaših omiljenih odjevnih predmeta

Novi Meri Merino 4D tekući je deterdžent nove generacije specijaliziran za pranje bijele odjeće od pamuka, viskoze, svile, vune i poliestera na temperaturama od 20 – 60°C. Posebno je nježan prema osjetljivim tkaninama te produžava i pojačava intenzitet bjeline vaše odjeće i nakon 25 pranja (laboratorijski ispitano i dokazano).

Zahvaljujući posebnoj formulaciji sprječava “sivilo” bijelih tkanina za vrijeme pranja, štiti i obnavlja vlakna i produžuje vijek trajanja vaših omiljenih odjevnih predmeta. Meri Merino 4D linija razvijena je i ispitana u suradnji sa stručnjacima u razvojno-tehnološkom laboratoriju Labuda i Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu.

Deterdžent naglašava bjelinu, održava elastičnost, obnavlja vlakna te ima dugotrajan učinak. Pri izboru programa i temperature pranja potrebno je pridržavati se uputa proizvođača rublja. Šareno, tamno i rublje nepostojanih boja, prati odvojeno.

Prethodni članakDodijeljene prve tri stipendije zaklade Budi Foodie i Coca-Cole HBC Hrvatska
Sljedeći članakViše od 60 posto hrvatskih trgovaca preferira plaćanje gotovinom