Metro Extra u Dubrovniku

Više od 200 malih i srednjih poduzetnika obilježilo početak ljetne sezone 2023.

Metro Hrvatska je u ponedjeljak, 15. svibnja, na Metro Extra događanju okupio više od 200 malih i srednjih poduzetnika iz Dubrovnika i okolnih županija kako bi proslavili početak ljetne sezone 2023. U povijesnom okruženju Umjetničke galerije Dubrovnik, uz degustaciju jedinstvenih specijaliteta, tvrtka je predstavila rješenja za unaprjeđenje poslovanja svojih kupaca. Predstavljena je i nova komercijalna politika cijena pod nazivom Profi cijene koja obuhvaća stabilne i niže cijene onih proizvoda koje profesionalni kupci trebaju u većim količinama ili pakiranjima.

Okupljeni su mogli degustirati specijalitete koje je pripremio vrhunski hrvatski chef Tomislav Bilić, vlasnik restorana Purple Monkey. Također, Metro je malim i srednjim poduzetnicima predstavio proizvode brojnih hrvatskih proizvođača, a na kraju je goste zabavio glazbenik Petar Grašo.

“Svjesni smo važnosti turizma za Hrvatsku i cjelokupno gospodarstvo. Zato smo htjeli, nakon što smo okupili više od 700 naših kupaca i partnera u Zadru, pokazati naša rješenja i usluge malim i srednjim poduzetnicima iz Dubrovnika i okolice. Nastavljamo predano raditi na našoj misiji da budemo preferirani partner naših kupaca, a naročito u razdoblju ljetne sezone. U skladu s time, predstavili smo Profi cijene, povoljne i stabilne cijene tijekom svih 365 dana u godini, nova digitalna rješenja, ali i uslugu dostave”, izjavio je Igor Kotaran, direktor marketinga Metroa Hrvatska.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakInflacija u Hrvatskoj u travnju usporila na 8,9 posto
Sljedeći članakKonzum uvodi elektroničke račune za sve MultiPlusCard korisnike