Metro predstavio novi slastičarski asortiman

Chef Robert Hromalić iz Le Kolača održao radionicu iz slastičarstva

U posebnoj kuhinji u veleprodajnom centru u Jankomiru Metro je predstavio svoj novi slastičarski asortiman 60 proizvoda za profesionalnu upotrebu. Poznati chef Robert Hromalić iz renomiranoga Le Kolača održao je radionicu na kojoj je predstavio okupljenima, slastičarskim stručnjacima i zaljubljenicima u slatke delicije, novosti u ovom asortimanu.

Pred publikom je chef Hromalić demonstrirao brojne mogućnosti novih proizvoda pripremivši četiri različite vrste slastica, sve od sastojaka koji se mogu pronaći na policama Metroa. Od kolača do profinjenih desertnih kreacija, chef Hromalić je očarao sve prisutne svojim majstorskim vještinama i kreativnošću.

Radionica je pružila priliku svim prisutnima da se upoznaju s novim proizvodima, nauče nove tehnike te pronađu inspiraciju za svoje buduće slastičarske poduhvate. Svi sudionici oduševljeno su napustili događaj, s puno novih ideja i znanja koje će primijeniti u svojim slastičarskim projektima.

Kako podsjećaju iz tvrtke, Metro je u Hrvatskoj počeo poslovati krajem 2001. godine otvorenjem prvoga veleprodajnog centra na zagrebačkom Jankomiru. Danas posluje s ukupno deset veleprodajnih centara u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku, Puli, Varaždinu, Poreču i Dubrovniku. Nakon više od dvadeset godina poslovanja u Hrvatskoj, tvrtka se pozicionirala kao lider na HoReCa tržištu na kojemu trenutno opslužuje oko 95 % kupaca u ugostiteljskom sektoru, što čini oko 30 posto potreba tog tržišta. Uz kupce iz HoReCa sektora, Metro je usmjeren prema malim trgovcima te malim i srednjim poduzetnicima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakConstantia Flexibles preuzela većinski udio dionica Aluflexpacka
Sljedeći članakJa TRGOVAC veljača 2024.