METRO provodi internu reorganizaciju

metro-ftdMETRO Cash & Carry Hrvatska najavio je nastavak reorganizacije poslovnih procesa i organizacijske strukture, započet u svibnju 2008. godine.

Ovom fazom biti će obuhvaćeno 70 zaposlenika od ukupno cca 1.200 u šest veleprodajnih centara u Hrvatskoj i u Upravi kompanije u Zagrebu.

Cilj reorganizacije je pojačanje strateškog fokusa na profesionalne kupce, pojačanje organizacijske učinkovitosti i daljnje približavanje zaposlenika kupcima. Reorganizacija će osigurati i dodatnu usklađenost s Metroovom globalnom poslovnom strategijom i kroz međunarodni trogodišnji program “Shape 2012” koji je usmjeren na poboljšanje učinkovitosti i vrijednosti, koji je Metro Grupa predstavila u siječnju 2009. godine.

Zahvaljujući različitim programima koje Metro Cash & Carry Hrvatska intenzivno provodi u posljednje dvije godine, a čiji je sastavni dio i ova reorganizacija interne strukture kompanije. Metro Cash & Carry očekuje daljnji rast tržišnog udjela u Hrvatskoj, posebno u segmentu specijaliziranih kupaca, stoji u priopćenju.

Prethodni članak“Preuzimanje” Podravke: Svi demantiraju pregovore
Sljedeći članakNova uhićenja u Podravci: Među privedenima i kum Damira Polančeca