Metro zaposlenicima isplaćuje nagradu od 1.000 kuna

Ponosni smo na naše zaposlenike koji predano rade da bismo kupcima pružili visoku razinu kvalitete usluge i dostupnost robe u sigurnom okruženju, izjavila je Ana Josipović, direktorica ljudskih resursa tvrtke Metro Cash & Carry Hrvatska

Svim zaposlenicama i zaposlenicima svojih prodajnih centara, Metro Cash & Carry Hrvatska će isplatiti nagradu u iznosu od 1.000 kuna kako bi im zahvalio na doprinosu i predanosti tijekom izvanredne situacije.

“Isplatom simbolične nagrade želimo zahvaliti kolegicama i kolegama čija nas odgovornost, predanost i trud u ovim izvanrednim okolnostima inspirira. Ponosni smo na naše zaposlenike koji predano rade da bismo kupcima pružili visoku razinu kvalitete usluge i dostupnost robe u sigurnom okruženju. Zahvaljujući njima nastavljamo raditi kako bismo podržali cjelokupni sektor, naše kupce te sve sugrađanke i sugrađane”, izjavila je Ana Josipović, direktorica ljudskih resursa tvrtke Metro Cash & Carry Hrvatska.

S ciljem osiguranja najviše razine zaštite zdravlja zaposlenika i kupaca, Metro je s prvim preventivnim mjerama krenuo krajem veljače, a one uključuju interne higijenske preporuke, postavljanje dezinfekcijskih sredstva te redovite dezinfekcije svih dijelova prodajnih i skladišnih prostorija te dostavne opreme. U prodajnim centrima Metro je svim zaposlenicima osigurao zaštitne maske, rukavice i sredstva za dezinfekciju. Također, uvedena je mjera socijalne distance od dva metra između kupaca i osoblja, na ulazu za kupce postavljena su brzo djelujuća sredstva za dezinfekciju ruku koja se ne trebaju ispirati, a dodatna sredstva za dezinfekciju kupcima su dostupna i kod POS uređaja koje mogu koristiti prije i nakon korištenja kartica.

Prethodni članakIgor Vukasović novi direktor korporativnih komunikacija HT-a
Sljedeći članakBAT u svojoj biotehnološkoj podružnici razvija potencijalno cjepivo protiv COVID-19