Mihael Furjan ponovno izabran za predsjednika HUP-a

Mihael Furjan i Sergio Galošić

Na istoj sjednici Vijeće članica izabralo je i novog člana Izvršnog odbora HUP-a, Sergia Galošića

Na 80. izbornoj Sjednici Vijeća članova za predsjednika Hrvatske udruge poslodavaca u narednom trogodišnjem mandatu izabran je Mihael Furjan, predsjednik Uprave Pliva Hrvatska. Za novog člana Izvršnog odbora HUP-a izabran je Sergio Galošić, predsjednik Uprave Klimaopreme.

“Hvala svima na podršci. HUP će nastaviti poduzimati aktivnosti i zagovarati politike na olakšanju poslovanja i jačanju konkurentnosti hrvatskih poduzeća. Kao jedini reprezentativni predstavnik poslodavaca težit će boljem socijalnom dijalogu te i dalje biti ključni dionik u hrvatskom gospodarstvu. Postojeći i budući prioriteti HUP-a su porezno i neporezno rasterećenje poduzetnika, unaprjeđenje radnih odnosa i osiguravanje talenta potrebnih hrvatskom gospodarstvu, smanjenje inflacije općenito, kvalitetnije korištenje EU fondova, sustavno rješavanje demografskih problema kao i unaprijeđenije obrazovnog i pravnog sustava te cijeli niz ciljeva pojedinih granskih udruga. HUP će prilagođavati svoje prioritete interesima granskih udruga i članova. Želimo biti još brža i utjecajnija udruga u interesu svih članica”, poručio je novi stari predsjednik HUP-a, Mihael Furjan.

Na istoj sjednici Vijeće članica izabralo je i novog člana Izvršnog odbora HUP-a, Sergia Galošića. “Izvršni odbor je u zadnjem mandatu radio jako dobar posao. Radujem se angažmanu u Izvršnom odboru jer su teme kojima ćemo se baviti od iznimne važnosti za hrvatsko gospodarstvo”, poručio je Galošić.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakDuhanski proizvodi – Nije veliki pomak, ali vrijedi istaknuti pozitivan trend
Sljedeći članakTvornicu u Kanfanaru posjetio globalni direktor operacija BAT-a