Mini Pani u Hrvatskoj i Sloveniji

mini-pani-midiFranšizni sistem Mini Pani je, poslije Mađarske, započeo poslovanje u Hrvatskoj i Sloveniji i već je pronašao prve primaoce franšize.

“Potrudili smo se osmisliti najdostupniji franšizni koncept, da ulaganja budu minimalna te da veći dio profita ostane kod primaoca franšize. Prva prednost je što ne postoji zahtjev za kupovinom određene količine proizvoda i da se drži na lageru. Od naših primalaca ne tražimo ništa unaprijed, ne vezujemo ih godinama za nepoznato, već im nudimo test period tijekom kojeg dobivaju besplatnu dostavu robe, korištenje spot-pećnica i vitrina bez nadoknade, kao i marketinšku podršku”, kaže Gabor Kovacs, vlasnik kompanije Mini Pani d.o.o.

Kako piše portal Franchising za ovakav potez su se odlučili zbog već prisutne konkurencije na tim tržištima, ali su zbog toga spremili i druge povoljnosti.

“Detaljno smo napravili analizu tržišta, apsolutno smo cjenovno konkurentni, što se tiče veleprodajnih cijena prema našim primaocima franšize, ali i krajnjim cijenama prema potrošačima. Uz to, svoju konkurentsku prednost vidimo i u bogatoj i jedinstvenoj ponudi te se na našim prodajnim mjestima mogu pronaći bureci, fingersi, kroasani, kava, cijeđeni sokovi”, ističe Kovač.

Mini Pani se bavi proizvodnjom i distribucijom duboko smrznutog polugotovog peciva u sklopu franšiznog sistema, a može biti i zasebna spot-pekara, “shop-in-shop” koncept ili pak, otok u trgovačkom centru, ali u svakom slučaju, peciva se peku na licu mjesta.

Kako ističe vlasnik kompanije ovaj poslovni koncept je idealan za samozapošljavanje i kao obiteljski posao koji može da omogući pristojnu zaradu. (indikator.ba)

Prethodni članakOd sada jednim klikom riješite spor oko kupovine na internetu
Sljedeći članakNestlé: Neto dobit u 2015. pala 37%