Miranda Mladin nova direktorica marketinga u Henkelu Adria

Miranda Mladin preuzela je poziciju Direktorice marketinga poslovnog sektora za pranje i čišćenje u domaćinstvu tvrtke Henkel za regiju Adria koja obuhvaća Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu (Marketing Director Adria Region, Laundry and Home Care Division).

Mladin će biti zadužena za osmišljavanje, koordinaciju i provođenje marketinških aktivnosti te rast i razvoj tog poslovnog sektora u skladu s vizijom i ciljevima Henkela, navode iz tvrtke.

“Nova pozicija za mene predstavlja zadovoljstvo i veliki izazov te se nadam da ću opravdati povjerenje koje mi je njom ukazano. Tvrtka Henkel pružila mi je mogućnost profesionalnog ostvarenja u svakom aspektu. Radeći na različitim pozicijama unutar tvrtke, stekla sam veliko iskustvo koje će mi zasigurno biti od velike pomoći na sadašnjoj poziciji”, izjavila je Mladin.

Miranda Mladin diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, s posebnim naglaskom na Menadžment. Svoje devetogodišnje profesionalno iskustvo započela je 2002. godine u tvrtki AWT International, a u prosincu 2003. godine pridružila se tvrtki Henkel.

Prije dolaska na sadašnju poziciju radila je na različitim pozicijama unutar tvrtke. Od 2003. do 2006. godine radila je u Brand and Trade Marketing management u sklopu Henkela Croatia.

Godine 2006. preuzela je poziciju Brand Managera na kojoj je bila odgovorna za Bref and Clin za regiju srednje i istočne Europe. Od rujna 2008. godine obnašala je dužnost International Key Account Managera (KAM) za regiju srednje i istočne Europe.

Od početka 2009. godine do danas Mladin je bila dio tima za ključne klijente (KAM) u tvrtki Henkel Croatia.

Prethodni članakBanke zajedno u prodaju Pivovarne Laško
Sljedeći članakVolvo C30 usrećio ljubitelja NESCAFÉ CLASSIC kave