Mislav Hraste novi direktor Financija u Badelu 1862

mislav-hrasteNa mjesto direktora Financija, računovodstva, kontrolinga i informatike u Badelu 1862 imenovan je Mislav Hraste, objavljeno je iz Badela 1862.

Iz tvrtke ističu kako je novo kadrovsko pojačanje vezano kako uz redovno funkcioniranje, tako i na zahtjevne potrebe koje pred Badel 1862 donosi skori ulazak Hrvatske u Europsku uniju i potpisivanje joint venture sporazuma s kineskim partnerom o izvozu i distribuciji vina i jakih alkoholnih pića u Kinu.

Mislav Hraste u Badel 1862 dolazi u ožujku 2012. godine na mjesto pomoćnika Izvršnog direktora za Financije, a od 1. rujna preuzima funkciju direktora Financija, računovodstva, kontrolinga i informatike.

Prije Badela, radio je na mjestu pomoćnika izvršnog direktora Divizije podrška u Hrvatskoj pošti te je obavljao dužnosti na mjestu financijskog direktora u tvrtkama Verdispar International i ISS Uslužne djelatnosti.

Hraste je diplomirao financije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je i upisao Poslijediplomski studij iz financija. Ujedno je i ovlašteni interni revizor.

Prethodni članakKupiMe pokrenuo društveno odgovorni program priKUPImo!
Sljedeći članakElektroničko poslovanje: Unaprjeđenje poslovanja uz smanjenje troškova