MultiPlus Card programu lojalnosti međunarodno priznanje

MultiPlus Card program nagrađen je u finalu prestižnog izbora za najbolje programe nagrađivanja vjernosti u Londonu “Loyalty Awards 2014”.

Kako je objavljeno iz kompanije, u konkurenciji više od 200 kompanija iz Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), nagrada je osvojena u kategoriji “Best Coupon or Voucher based Loyalty Programe” za najbolji program nagrađivanja vjernosti baziran na nagradnim kuponima, čime je MultiPlus Card prepoznat po izvrsnosti u brzo rastućoj industriji programa nagrađivanja vjernosti.

Nagrada potvrđuje veliku popularnost i uspjeh koji je MultiPlus Card program, sa 1,5 milijuna izdanih kartica i 1 milijun korisnika, ostvario ne samo u hrvatskim okvirima već i prema svjetskim mjerilima. Nagradu su primili Nikola Jurčić, predsjednik uprave MultiPlus Card d.o.o., te Hrvoje Poljak, član uprave.

Riječ je o godišnjem izboru kojeg organizira britanski časopis “Loyalty” iz Londona, specijaliziran za praćenje i izvještavanje o svjetskim trendovima na području programa nagrađivanja vjernosti korisnika i marketinga za tržišta Europe, Bliskog istoka i Afrike.

Cilj Loyalty Awards natječaja je prepoznati i nagraditi inovativnost i izvrsnost u rastućoj industriji programa nagrađivanja vjernosti u izazovnom poslovnom okruženju današnjeg tržišta za ključne poslovne segmente u različitim kategorijama, uključujući maloprodaju, financijske usluge, turizam, telekomunikacije, primjenu tehnologije i elektronsku trgovinu.

MultiPlus Card program čine Konzum, Zagrebačka banka, Allianz, Hrvatski Telekom, Tisak, Atlas i Kozmo.

Svoju popularnost među članovima Program je stekao zahvaljujući jednostavnom mehanizmu sakupljanja bodova kod svih partnera te mogućnostima iskorištavanja nagradnih bodova i drugih pogodnosti Programa.

MultiPlusCard program nagrađivanja do sada je izdao preko 210 milijuna kn vrijednosti nagradnih bodova te svojim članovima osigurao i brojne druge pogodnosti i popuste kod svojih partnera, zaključuje se u priopćenju.

Prethodni članakSlovenski sindikati opet protiv prodaje Mercatora
Sljedeći članakHenkel gradi tvornicu u Bileći