MultiPlusCard nagrađuje najsretnijeg korisnika s milijun nagradnih bodova

Do kraja godine u tijeku je velika nagradna igra MultiPlusCarda – najvećeg koalicijskog programa nagrađivanja vjernosti kupaca u Hrvatskoj koji danas broji više od 1,4 milijuna članova.

Svi članovi MultiPlusCard programa u ovoj nagradnoj igri imaju priliku osvojiti 1 milijun MultiPlusCard nagradnih bodova što je jednako vrijednosti od 40.000 kuna.

Sretni dobitnik izvlači se svakih 15 dana pa će tako do kraja godine biti ukupno 17 izvlačenja. MultiPlusCard će na takav način podijeliti 17 milijuna nagradnih bodova za svoje korisnike, odnosno ukupno 680.000 kuna vrijednosti nagrada.

U nagradnoj igri pravo sudjelovanja ostvaruju svi kupci koji u mjesec dana barem jednom realiziraju kupnju na prodajnim mjestima partnera MultiPlusCard programa (Konzum, Tisak, Atlas, Kozmo, ShoeBeDo) kojom ostvaruju najmanje 1 MultiPlusCard bod ili plaćanje putem MasterCard ili Maestro kartice Zagrebačke banke na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji i inozemstvu.

Također, u nagradnoj igri sudjeluju i svi korisnici MultiPlusCarda koji nadoplate svoj telefonski račun bonom za nadoplatu MultiPlus mobile računa, Simpa računa ili računa na bonove Hrvatskog Telekoma.

Svaka od navedenih transakcija automatski je evidentirana kao prijava za nagradnu igru. Korisnici u ovoj nagradnoj igri mogu sudjelovati s neograničenim brojem prijava tj. transakcija pa tako češćim korištenjem MultiPlusCard kartice te MasterCard i Maestro kartica Zagrebačke banke povećavaju svoju šansu za osvajanjem nagrade.

MultiPlusCard je najveći program nagrađivanja vjernosti kupaca u Hrvatskoj, u koji je uključen niz partnera (Konzum, Zagrebačka banka, Tisak, Hrvatski Telekom, MultiPlus mobile, Atlas, Kozmo i ShoeBeDo) i svaki od njih nagrađuje za kupnju.

Svakom kupnjom kod partnera programa moguće je sakupljati nagradne bodove i ostvarivati pravo na nagradne kupone.

Prethodni članakPredstavljena poslovna strategija Austrijske pošte na hrvatskom tržištu
Sljedeći članakU ožujku inflacija skliznula ispod 4 posto