MultiPlusCard – prvi koalicijski program nagrađivanja korisnika

Novi program nagrađivanja svojim korisnicima nudi najširu mrežu prodajnih mjesta, bogat asortiman proizvoda i usluga te značajne mogućnosti uštede

Hrvatskim građanima od 16. rujna 2010. godine dostupan je prvi koalicijski program nagrađivanja pod nazivom MultiPlusCard.

Partneri novog programa, tvrtke Konzum, Zagrebačka banka, Atlas Airtours, Kozmo, T-Mobile, Tisak i Tisak-Media, korisnicima programa omogućili su brz i jednostavan način prikupljanja nagradnih bodova, veliku ponudu proizvoda i usluga te nagrade ukupne vrijednosti oko 100 milijuna kuna na godišnjoj razini.

Prvi koalicijski program nagrađivanja na hrvatskom tržištu korisnicima pruža mogućnost bržeg i jednostavnijeg sakupljanja nagradnih bodova kao rezultat multipliciranja bodova ostvarenih kupnji na više od 2.000 prodajnih mjesta.

MultiPlusCard je nasljednik Konzum Plus Card programa koji je okupio više od 800.000 korisnika.

Principom „1 u 3“ korisnici će samo jednom kupnjom na nekom od prodajnih mjesta partnera moći prikupljati trostruke nagradne bodove te na takav način realizirati značajne uštede (npr. kupnjom u Konzumu koja se plati MasterCard ili Maestro kreditnom karticom Zagrebačke banke dobivaju se dupli bodovi, odnosno trostruki ako se kupi i T-Mobile Simpa bon).

Novost programa je mogućnost sakupljanja nagradnih bodova i u inozemstvu ukoliko se plaćanje obavlja MasterCard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Dodatna prednost programa je smanjenje uvjeta za sakupljanje bodova na samo 10 kuna, čime se otvara mogućnost nagrađivanja manjih kupnji, kao i realizacija većeg broja bodova, a time i nagrada.

Korisnicima programa putem besplatnog call centra 0800 0110 i web stranice www.multipluscard.hr dostupne su sve informacije o načinu prikupljanja bodova i ostvarenju nagrada. Na ovaj će način korisnici sami moći pratiti svoje troškove te odlučivati kako i gdje žele potrošiti svoj novac ili ostvarene nagrade.

Partnerska mreža otvorena je za sve nove partnere koji prepoznaju sinergijske prednosti koalicijskog udruživanja, bez obzira na sektor, veličinu ili regiju poslovanja, navodi se u priopćenju priređivača programa.

Nikola Jurčić, predsjednik Uprave MultiPlusCarda, vjeruje da će korisnici, ali i novi potencijalni partneri, prepoznati prednosti novog programa.

“S novim koalicijskim programom nagrađivanja – MultiPlusCard opravdat ćemo povjerenje dosadašnjih korisnika Konzum Plus Card programa kao i klijenata partnera programa koji se odluče biti naši korisnici. Novi program temelji se na suvremenim svjetskim praksama u maloprodaji te postavlja novi, viši standard brige za korisnike u Hrvatskoj“, kazao je.

Prethodni članakFT: Tesco širi online model prodaje na Poljsku, Češku i Kinu
Sljedeći članakSrpski pivari uvoze boce iz Hrvatske