MultiPlusCard u finalu izbora za prestižne nagrade “Loyalty Awards 2014”

MultiPlusCard program nominiran je u finale prestižnog izbora za najbolje programe nagrađivanja vjernosti – “Loyalty Awards 2014”, izvijestili su iz MultiPlusCarda.

Riječ je o godišnjem izboru kojeg organizira ugledni britanski časopis “Loyalty” iz Londona, specijaliziran za praćenje i izvještavanje o svjetskim trendovima na području programa nagrađivanja vjernosti korisnika i marketinga za tržišta Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA).

Cilj ovog natječaja je prepoznati i nagraditi inovativnost i izvrsnost u rastućoj industriji programa nagrađivanja vjernosti u izazovnom poslovnom okruženju današnjeg tržišta za ključne poslovne segmente, uključujući maloprodaju, financijske usluge, turizam, telekomunikacije, primjenu tehnologije i elektronsku trgovinu.

MultiPlusCard program je u užu konkurenciju za nagradu ušao između 200 prijava vodećih kompanija i programa nagrađivanja vjernosti u dvije kategorije:
• za najbolji program nagrađivanja vjernosti baziran na nagradnim kuponima (Best Coupon or Voucher Based Loyalty Programme),
• za najbolju inovaciju u industriji programa nagrađivanja vjernosti za kupon lutriju s mogućnošću dobitka popusta od 10% do 90% na cjelokupni iznos kupnje na blagajni Konzuma (Best Loyalty Industry Innovation).

Iz MultiPlusCarda navode kako nominacije u uži izbor za “Loyalty Awards 2014” nagrade potvrđuju veliku popularnost i uspjeh koji je program ostvario ne samo u hrvatskim okvirima već i prema svjetskim mjerilima.

MultiPlusCard je najveći koalicijski program nagrađivanja u Hrvatskoj s više od 1,5 milijuna izdanih kartica i 1 milijun korisnika. Partneri programa su Konzum, Zagrebačka banka, Allianz, Hrvatski Telekom, Tisak, Atlas i Kozmo.

Prethodni članakHrana iz susjedstva – od dobrog susjeda
Sljedeći članakJägermeister uspješan i u 2013. godini