Na Jarunu se uživalo u pozitivnom rivalstvu uz nogomet i Heineken

Natjecalo se u tehniciranju, glavometu i šutiranju na gol uz gromoglasnu podršku oduševljenih prolaznika sa šetnice jarunskog jezera, kojom je odzvanjala pozitivnost i prepoznatljivi glas voditelja Igora Mešina

S početkom natjecanja UEFA EURO 2020, ovaj vikend počela je i prava nogometna ludnica na zagrebačkom Jarunu. Heineken, najnogometnije pivo na svijetu i ponosni sponzor ovogodišnjeg susreta najboljih europskih reprezentacija, pozvao je sve slučajne prolaznike na pozitivno rivalstvo.

Natjecalo se u tehniciranju, glavometu i šutiranju na gol uz gromoglasnu podršku oduševljenih prolaznika sa šetnice jarunskog jezera, kojom je odzvanjala pozitivnost i prepoznatljivi glas voditelja Igora Mešina. Pravila su bila jednostavna, a nadmetanje vatreno – prijatelji su se međusobno natjecali u gore spomenutim disciplinama, a pobjednici i pobjednice u dva od tri nadmetanja osvojili su bogate Heinekenove poklon pakete. Čak se i nekoliko poznatih lica okušalo u nadmetanju: Joško Jeličić i Jelena Glišić, a cijeli događaj pratio je i legendarni komentatorski dvojac: Željko Vela i Miroslav “Ćiro” Blažević.

U pravom duhu uživanja u pozitivnom rivalstvu kojeg Heineken promovira na ovogodišnjem EURO 2020 natjecanju, vjerujemo da su pobjednici podijelili sadržaj osvojenih poklon paketa sa svojim prijateljima i nakratko – rivalima. Natjecanje ovih dana seli i u druge hrvatske gradove, a Ćiro i Vela pozvali su sve okupljene, ali i sve vas koji ovo čitate, na sudjelovanje u najboljoj nagradnoj igri ove nogometne sezone u kojem možete osvojiti gledanje finala Europskog nogometnog prvenstva na spektakularnoj lokaciji u Dubrovniku.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakProgram ekskluzivnog zagrebačkog događanja DK Home presented by A1
Sljedeći članakU Srbiji registrirano 430 proizvođača vina