Nagradna igra za ljubitelje Franck čajeva

U sklopu nacionalne nagradne igre, ljubitelji Franck čajeva imaju priliku osvojiti 100.000 kuna na American Express kartici kao i 100 atraktivnih poklon paketa Francka.

Uz sponzorsku podršku PBZ Carda, nagradna igra traje od 15. siječnja do 15. ožujka, a za sudjelovanje je potrebno izrezati barkôdove s tri kutijice bilo kojeg Franck čaja te ih poslati na adresu Franck d.d. s napomenom “Osjećaj se savršeno uz 100.000 kuna”, p.p. 450 10001 Zagreb.

Osim glavne nagrade, 100 sretnika osvojit će i poklon pakete “savršenih osjećaja” iz bogatog Franck asortimana koji nudi mnoštvo proizvoda iz kategorije kave, čaja i snacka.

Sama paleta čajeva broji više od 30 različitih okusa biljnih, voćnih i pravih čajeva. Franckova liderska pozicija u ovoj kategoriji temelji se na stalnim inovacijama, a duga povijest seže u 1968. godinu kada je u Francku pokrenuta proizvodnja čajeva u filter vrećicama.

Uz veliki izbor Franck čajeva za savršen osjećaj, nedavno je predstavljena i zasebna linija voćnih čajeva pod nazivom „Voćni+Moćni” s tri nova i zanimljiva okusa neodoljivih sastojaka i bogatog voćnog mirisa – Malina-Mangosteen, Limeta-Acai-Cimet te Crni ribiz.

Pravila nagradne igre dostupna su na poveznici.

Prethodni članakZnatno manji suficit robne razmjene EU28
Sljedeći članakAgrokor u Bjelovaru gradi halal klaonicu