Nova bočica, ista senzacija okusa

Karakteristike novog Sensationa su izmijenjen dizajn, pomalo futurističko i u potpunosti promijenjeno pakiranje te ime, koje se povezuje sa zemljama/ kontinentima s kojih dolazi voće prepoznatljivih Sensation okusa.

Sensation AzijaTako na policama stoje Sensation Africa, Sensation Azija, Sensation India i Sensation Indonesia. Saznajte kako najlakše razbiti monotoniju uz ova četiri svjetska, niskokalorična savjeta uz samo 18 kalorija na 100 ml.

Savjet br.1 – doživite Sensation Asia!
Recimo da vam je postalo monotono šetati ulicom i gledati iste parove kako se ljube na klupici. E pa vi uzmite zgodnog zmaja pod ruku, sjednite s njim na klupicu i okusite ga.

Sensation IndonezijaAko ste iskusni, zasigurno vam je taj okus (limeta-kiwano) već poznat, ali ovog puta ćete doživjeti nešto više od avanture.

Savjet br.2 – doživite Sensation Indonesia!
Po ne znam koji put pokušavate surfati u svojoj kadi. Prvih par puta je bilo simpa, ali s vremenom vam je čekanje vala postalo malo monotono.

Sensation AfricaPrije nego što pretvorite svoju dasku za surfanje u stolić za kavu, probajte Sensation Indoneziju s poznatim okusom mandarina-mapo i doživite atmosferu Balija u svojoj kupaonici.

Savjet br.3 – doživite Sensation Africa!
Opet radno jutro. Opet putujete istim tramvajem i opet se ustajete istoj bakici. U tramvaju je prava džungla, osjećate se kao stari slon, a klinci vam se smiju kao hijene.

E sad je vrijeme za novi doživljaj situacije! Zgrabite Sensation s okusom Afrike (malina-marula) i doživite vožnju na posao kao da je uzbudljivi Safari.

Sensation IndiaSavjet br.4 – doživite Sensation India!
Crveni prištić na sredini vašeg čela vam je postao jako dosadan? Razbijte monotoniju Sensation Indijom s poznatim okusom grejp-naranča.

Nakon tog nevjerojatnog iskustva, svoj prištić na čelu ćete doživjeti kao tradicionalnu indijsku crvenu točkicu, popularnu “vizu za Indiju”.

PROMO

Prethodni članakPovećana razlika među vodećima
Sljedeći članakIvan Dunda – Labud