Nova i moćnija receptura Sanitara Smart Clean olakšava i ubrzava čišćenje

Pametna tehnologija čišćenja odbija kamenac i nečistoću na svim površinama, a uz inovativnu recepturu, Sanitar je dobio i novi izgled

Već godinama Sanitar je omiljeno sredstvo za čišćenje kupaonice u Hrvatskoj, a sada je, zahvaljujući unaprijeđenoj recepturi i korištenju inovativne tehnologije, postao još učinkovitiji i moćniji. Zahvaljujući novoj formuli Sanitara čišćenje postaje lakše i brže, a očišćene površine duže ostaju čiste. Uz inovativnu recepturu, Sanitar je dobio i novi, atraktivan izgled, a redizajnirana ambalaža jasno komunicira sve njegove prednosti.

Poboljšana receptura Sanitara omogućava lakše i brže odmašćivanje površina te uklanjanje kamenca i tragova sapuna. Osim toga, tzv. smart clean technology koja je ugrađena u novi Sanitar osigurava brzo sušenje očišćenih površina, njihov sjaj bez tragova čišćenja te odbijanje kamenca i nečistoće pri kasnijem korištenju, kao i sprječavanje magljenja površina.

Naime, pri testiranju učinka nove recepture, stručnjaci su zaključili kako se kamenac i sapunski masni ostaci koji se s vremenom natalože na površini lakše i brže čiste. Osim toga, voda se kraće zadržava na površini i lakše klizi sa stijenki, kamenac se manje taloži, dok se očišćena površina brže suši. Nakon sušenja ne ostaju tragovi, već čista, glatka i sjajna površina. Dodatno, test je pokazao i produljeni efekt djelovanja Sanitar sredstva za čišćenje, odnosno stvaranje zaštitnog sloja na očišćenim površinama koji sprječava kasnije nakupljanje kamenca i sapunskih ostataka. Usto, poboljšana formula Sanitara smanjuje stvaranje magle na stijenkama tuš kabine.

Nova jedinstvena formula odlikuje sva univerzalna tekuća sredstva za čišćenje u liniji Sanitar: Sanitar Original, Sanitar Citrus, Sanitar Forest, Sanitar Lavanda, Sanitar Ultra Strong, Sanitar Active Fresh i Sanitar Active Lavanda. Osim ovih univerzalnih tekućih sredstava s novom recepturom, dio Sanitar obitelji su i Active gel za čišćenje WC školjke, sredstvo za osvježavanje i higijenu WC školjke, higijenske vlažne maramice za čišćenje i održavanje svih površina kupaonice te gel za odčepljivanje odvoda.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakProblemi u logistici smanjili brazilski izvoz kave
Sljedeći članakProvectus Capital Partners novi vlasnik Poliklinike Aviva