Nova osvježavajuća doza vitamina iz Cedevite u još nikad viđenom obliku

Cedevita kao jedan od najpopularnijih brendova u srcima potrošača diljem regije, lansira novi proizvod: CEDEVITA VITAMIN WATER! Ukusan blagi "poguranac" u boci

Kad kažemo Cedevita, pomislimo na vitamine, zar ne? I tako već 60 godina. Cedevitu je iskustvo naučilo da hrabro izlazi iz poznatih okvira i sluša svoje potrošače, stoga je odlučila uplivati u neke nove vode – vitaminske vode! Ususret toplijim danima koji donose više aktivnosti na otvorenom, ali i više žeđi, omiljeni domaći brend Cedevita predstavio je novi proizvod: ukusan, hidratizirajući “poguranac” u boci koji ne obećava čuda, ali pomaže da “malo dođete k sebi”. Nove Cedevita vitaminske vode laganog su i osvježavajućeg okusa od prirodnih aroma bez dodanih zaslađivača i s malo kalorija, a dolaze u pakiranju od 0,5 L.

Tri nova neodoljiva okusa duo aroma zadovoljit će i najzahtjevnija nepca
Cedevita je iskoristila svoje iskustvo, znanje i tehnologiju te stvorila novi proizvod: niskoenergetsko bezalkoholno piće, bogato pomno odabranim vitaminima i mineralima nužnim za normalnu funkciju organizma, koji osvježava svojim sastavom i okusom.

Posebna pozornost i ovoga je puta posvećena okusu te kombinaciji vitamina i minerala. Uz Cedevita vitaminske vode nećete postati super junak, ali će vam sigurno pomoći da “malo dođete k sebi”. Dobar osjećaj, energija i relaksacija skrivaju se u tri osvježavajuća duo okusa:

  • Energising: Kombinacija okusa limuna i ananasa bogata je vitaminima C, D, B3 i B5, a uz to je i izvor magnezija. Vitamin C i magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Niacin i panteonska kiselina doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije.
  • Relaxing: Kombinacija okusa limuna i nara sadrži vitamine D, B3, B5 i B7, a uz to je izvor magnezija koji doprinosi ravnoteži elektrolita. Niacin i biotin doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava.
  • Feel good: Duo okus naranče i papaje bogat je vitaminima C, D, B6 i B7, a uz to je i izvor cinka. Kombinacija biotina i vitamin B6 doprinose normalnoj psihološkoj funkciji, dok cink i vitamin C doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Nova osvježavajuća doza vitamina i prirodnih duo okusa, Cedevita vitaminska voda, već se nalazi na policama određenih maloprodajnih trgovina, a do kraja svibnja bit će prisutna na gotovo svim prodajnim mjestima. Cedevita vitaminske vode stvorene su za sve one koji žele ukusan i lagan bezalkoholno niskoenergetsko piće kako bi napravili pauzu i uživali u odličnom okusu koji osvježava i hidratizira.

“Cedevita je svjesna kako nema čarobnu formulu koja će riješiti probleme svojih potrošača, niti učiniti čuda. I, iskreno, ne vjerujemo da takva formula uopće postoji, ali volimo slušati potrebe i želje svojih potrošača. Upravo zato, odlučili smo uplivati u neke nove vode – vitaminske vode! Vjerujemo da s ulaskom u ovu brzorastuću kategoriju otključavamo brojne nove potencijale i dugoročno ostajemo relevantni starim i novim potrošačima te zadovoljavamo potrebe koje brend do sada nije adresirao. Tako je nastala Cedevita vitaminska voda – ne obećava čuda, već je stvorena za one koji žele lagano hidratizirajuće piće i ukusan “poguranac” u boci. Cedevita vitaminska voda napravljena je u tri jedinstvene kombinacije okusa s prirodnim citrusnim aromama, bez zaslađivača, s malo kalorija i naravno, pomno odabranim vitaminima… jer to je Cedevita. IME KAŽE SVE! Nadamo se kako će naši vjerni potrošači upravo to i prepoznati te poduprijeti naš hrabar izlazak iz Cedevitinih poznatih okvira i uplivati s nama u nove vitaminske vode!”, izjavila je Jelena Slade-Šilović iz Atlantic grupe.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakHeineken Silver stiže na hrvatsko tržište
Sljedeći članakUdruženje njemačkih pekara zabrinuto zbog sve manjeg broja pripravnika