Nova poslovnica Mlinara na Lukoil crpki

Mlinar je otvorio novu prodavaonicu u sklopu benzinske crpke Lukoila, četvrtu takvog tipa. Ovo je 65. Mlinarova pekara u Zagrebu, a ukupno 145. u Hrvatskoj što pokazuje da je, usprkos krizi, moguće i širenje poslovanja.

Nakon što su prije godinu dana otvorili prvu poslovnicu u ovoj sinergiji suradnja Mlinara i Lukoila dobila je još jednu poslovnicu.

– Kroz suradnju s Lukoilom širimo našu prodajnu mrežu, a kroz prve naše prodavaonice smo iznimno zadovoljni s prometom. Nadamo se da će se suradnja nastaviti i na još crpki u Hrvatskoj, ali i na njihovim pumpama u Europi – istaknuo je Marin Picukarić, direktor Mlinara.

Mlinar osim širenja u Hrvatskoj od nedavno svoje poslovanje širi i izvan granica. U Sloveniji su otvorili šest poslovnica, a uskoro slijedi širenje na mađarsko tržište.

– Postali smo prvi pekarski lanac koji se širi na europsko tržište. Nakon ulaganja od 40 milijuna eura u novu tvornicu to je bio logičan potez. Mi imamo kapacitete i znanje da proširimo svoje poslovanje – istaknuo je Picukarić.

Novu poslovnicu svečano je otvorio gradonačelnik Milan Bandić uz pomoć zamjenika generalnog direktora Lukoila Vlade Kuzmića. (Lider)

Prethodni članakLedo preuzeo Ledo Podgoricu za 150,1 milijun kuna
Sljedeći članakPogled unaprijed: Optimizam sa zadrškom u hrvatskom sektoru trgovine