Nova prestižna priznanja za Karlovačko pivo

Nakon što je Karlovačko crno u veljači osvojilo zlatnu medalju Gold Brewer’s Seal na Međunarodnom pivskom festivalu Budweiss 2016, članovi obitelji Karlovačko nastavljaju nizati prestižna svjetska priznanja za kvalitetu.

201605-KARLOVACKO-PLT-11636-MONDE-Nagrade-A4-3mm.aiČak tri piva iz portfelja kompanije Heineken Hrvatska – Karlovačko svijetlo, Karlovačko crno i Karlovačko Nepasterizirano Retro – okitila su se medaljama na poznatom međunarodnom natječaju Monde Selection.

U sklopu ovogodišnje dodjele priznanja World Quality Selections 2016 u Bruxellesu, Međunarodni institut za ocjenjivanje kvalitete (International Institute for Quality Selections) Karlovačkom svijetlom i Karlovačkom crnom dodijelio je zlatnu medalju Gold Quality Award, dok je Karlovačko Nepasterizirano Retro osvojilo srebrnu medalju Silver Quality Award.

S tradicijom dugom preko 50 godina, Monde Selection oznaku za kvalitetu dodjeljuje na temelju testiranja i ocjena neovisnog žirija, a svake godine prijavi se više od 3.000 proizvoda iz više od 80 zemalja svijeta.

“Naše Karlovačko i njegove ekstenzije oduvijek su bili prepoznati kao vrhunski proizvodi. Visoki standardi kojih se držimo temelje se na odabiru najboljih sirovina; sve sirovine koje koristimo u proizvodnji piva moraju zadovoljavati naše stroge standarde kvalitete, a kontrola kvalitete sirovina provodi se kontinuirano. Na taj način osiguravamo da potrošači dobiju proizvod koji očekuju i na čiju su se kvalitetu navikli. Nagrade koje naši pivski brendovi osvajaju vesele nas te ćemo i dalje našim potrošačima nuditi samo najbolje”, kaže Valentina Belavić, direktorica Sektora lanca opskrbe.

Prethodni članakStare kamionske cerade kao moderne torbe
Sljedeći članakGavrilović najavljuje vatreni povratak proizvoda iz djetinjstva