Nova prodavaonica Istarskih supermarketa u Poreču

Istarski supermarketi Porecanka Porec 001Trgovački lanac Istarski supermarketi otvorio je u središtu Poreča (Zagrebačka 2) novi supermarket “Porečanka”. U prodavaonici koja raspolaže s prodajnom površinom od 200 četvornih metara zaposleno je deset djelatnika.

Time jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Istri i Rijeci nastavio sa širenjem svoje prodajne mreže. Pod brendom “iS Market” Istarski supermarketi trenutno broje 69 trgovina, koje se sastoje od 49 cjelogodišnjih te 20 sezonskih, a do kraja siječnja u planu je otvaranje i agrarije u Buzetu.

S novootvorenim supermarketom “Porečanka” u Poreču Istarski supermarketi započeli su s primjenom novog koncepta uređenja trgovina koji će kupcima omogućiti još ugodniju kupovinu, kažu u tvrtki te dodaju kako je osim otvaranja novih trgovina u planu i modernizacija postojećih prodajnih objekata.

“Prilagođavajući se navikama kupaca i uvođenjem trenda kupnje domaćih proizvoda razvio se ‘Istarski kutak’, posebno i autentično mjesto nastalo kroz suradnju s domaćim proizvođačima. Ponudom suvenira i delicija, poput maslinova ulja, tjestenine, tartufa i sireva, Istarski supermarketi podupiru proizvođače domaćih, zavičajnih, autohtonih proizvoda Istre, održavajući tako bogatu istarsku tradiciju živom”, ističe Petar Milotić, voditelj marketinga.

Prošla godina u poslovanju Istarskih supermarketa posebno je značajna zbog uspješnog preuzimanja poslovanja tvrtke Diona u Istri i na riječkom području, čime je osjetno povećala svoju prodajnu mrežu na tržištu. Pritom su svi dotadašnji zaposlenici Dione zadržali svoja radna mjesta. Tvrtka Istarski supermarketi trenutno zapošljava oko 400 djelatnika.

 

Prethodni članakOdržana završnica natjecanja u pisanju eseja na temu TTIP
Sljedeći članakProfil kompanije: Viro tvornica šećera d.d.