Nove Dolcela proteinske slastice

Dolcela Hi protein proizvodi namijenjeni su svima, a odlični su kao međuobrok na poslu, u školi, na izletima, prije ili poslije vježbanja

Dolcela kao suvremena, kreativna i praktična marka svoje potrošače upoznaje s ukusnim slasticama i najnovijim svjetskim trendovima.

Dolcela Hi protein je nova linija proizvoda koja donosi ukusne proteine u popularnim slasticama kroz četiri proizvoda: Dolcela Hi protein puding čokolada od 35 g, Dolcela Hi protein puding vanilija od 35 g, Dolcela Hi protein Banana Muffins od 270 g te Dolcela Hi protein Američke palačinke od 210 g.

Dolcela Hi protein pudinzi bez kuhanja – nova receptura pudinga za ljude u pokretu
Sve više potrošača očekuje od prehrambenih namirnica funkcionalne benefite, ali i brzu pripremu. Dolcela je zato pripremila puding bez kuhanja, bogat proteinima, s čak 30% manje šećera i bez glutena. Jedna vrećica pudinga donosi jedan obrok prepun odličnog okusa! Na potrošaču je jedino da odabere koji okus želi: vaniliju ili čokoladu. Sadržaj vrećice potrebno je izmiješati u hladnom mlijeku i puding bogatog okusa spreman je za uživanje.

Dolcela Hi protein Banana Muffins
Za sve koji žele uživati u proteinskoj varijanti muffina, Dolcela je pripremila poslasticu s brašnom cjelovitog zrna, proteinima biljnog porijekla i 40% manje šećera. Da bi zadovoljstvo potrošača bilo još veće, mješavini je potrebno dodati samo nekoliko sastojaka (jaja, bananu i malo jogurta) koji nakon nekoliko minuta u pećnici postaju odličan desert. Mješavina je dostatna za 12 brzo gotovih muffina izvrsnih za svakodnevno uživanje u društvu.

Dolcela Hi protein Američke palačinke
Za bilo koje doba dana, Dolcela donosi američke palačinke bez dodanog šećera. Uz dodatak tek dva sastojka (banane i mlijeka) deset palačinki bogatih whey proteinima spremno je u svega nekoliko minuta.

Dolcela Hi protein proizvodi namijenjeni su svima, a odlični su kao međuobrok na poslu, u školi, na izletima, prije ili poslije vježbanja.

Ove ukusne slastice bogate proteinima potrošaču pružaju mnoge prednosti, a jedan im je zajednički: brza i jednostavna priprema. Ona omogućuje da svatko bude odličan slastičar i istovremeno se opusti i nagradi za svoje dnevne pobjede jer uz Dolcelu Imaš pravo na slatko!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakVina Laguna osvojila dva zlata na natjecanju u Italiji
Sljedeći članakU akciji Lidla, HGSS-a i Čistog podzemlja izvađeno 225 kubika otpada iz jama