Novi Ledo Lollipop

Sladoled okusa žvakaće gume najmlađima donosi pravo iznenađenje u obliku lizalice.

Novi Ledo sladoled u sebi skriva pravu, ukusnu lizalicu. Sladoled Lollipop, okusa žvakaće gume, u središtu ima lizalicu koja dodatno upotpunjuje okus omiljenog slatkiša.

Dvostruka poslastica na štapiću tako će razveseliti djecu finim okusom, a s veselim bojama probuditi sva njihova osjetila. Koliko je Lollipop poseban prepoznala je i struka, pa mu je Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC – International Ice Cream Consortium) na svojoj godišnjoj konferenciji u Barceloni dodijelilo srebrnu medalju u kategoriji najinovativnijih sladoleda u 2016. godini.

Lollipop se tako već sada nametnuo kao poseban desert koji će bez sumnje oduševiti već pri prvom kušanju.

“Već godinama Ledo proizvodi osvajaju vrijedne nagrade na konferenciji IICC-a. Za Ledo je to izuzetno važno jer se nalazimo u društvu najboljih proizvođača sladoleda diljem svijeta i tržište nas prepoznaje kao inovativnu i tehnološki naprednu kompaniju. Ledo Lollipop je već u ranoj fazi izazvao veliki interes struke, a sigurni smo da će kada ga probaju i sami potrošači, pogotovo oni najmlađi kojima je prije svega i namijenjen, također prepoznati njegovu posebnost te uživati u tim neodoljivim okusima tijekom cijele godine”, istaknula je direktorica marketinga i razvoja Ana Štebih.

O tome da Ledo nikada ne prestaje s odličnim inovacijama te uvijek priprema nešto novo za sve svoje ljubitelje, najbolje govori to što donosi fantastičan Lollipop iako je godina tek započela.

Prethodni članakMljekari u BiH na ivici propadanja
Sljedeći članakU Sisku započela kampanja “Doručak s hrvatskih farmi”