Novi okusi Domaćice

Obitelj Domaćice proširila se za dva Extra Choco okusa koji spajaju najfinije prhko tijesto s vrhunskom tamnom čokoladom, a za ljubitelje bijele čokolade Kraš je pripremio i limitirana ljetna izdanja voćnih varijanti s bijelom čokoladom

Domaćica kontinuirao iznenađuje svoje vjerne obožavatelje kreativnošću, vrhunskim sastojcima i novim slatkim okusima. Iz već bogate ponude okusa teško je odabrati svoju najdražu Domaćicu, a taj će izbor biti još teži jer su iz Kraševe slatke tvornice stigle nove obiteljske miljenice koje će zasigurno, baš kao i prethodnice, postati pravi hit kod svih keksoljubaca, ali i čokoljubaca.

Obitelj Domaćice proširila se za dva Extra Choco okusa koji spajaju najfinije prhko tijesto s vrhunskom tamnom čokoladom. Domaćica Extra Choco lješnjak 220 g čajno pecivo s lješnjakom i Domaćica Extra Choco naranča 220 g čajno pecivo s narančom potpuno su preliveni s 33% tamne Kraševe čokolade i prava su doza dobrog raspoloženja.

Za sve ljubitelje bijele čokolade, Kraš je pripremio i limitirana ljetna izdanja voćnih varijanti s bijelom čokoladom. Pravo rješenje za osvježenje spoj je bijele čokolade i limuna koji se nalazi u Domaćici limun 275 g, dok se nezaboravni ljetni doživljaj skriva u Domaćici malina 275 g, prhkom čajnom pecivu s malinom koje je preliveno bijelom čokoladom. Ovi će voćni okusi savršeno zasladiti dugo toplo ljeto.

Osim novim okusima, Domaća je ove godine potrošače iznenadila i novim, osvježenim dizajnom svoje slatke kutije, dok je pet zaštićenih oblika keksa i dalje ostalo prepoznatljivim nositeljima Kraševog imidža i tradicije koja seže u davnu 1957. godinu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakOd danas kreće s radom platforma Sigurna okupljanja
Sljedeći članakFinancial Times proglasio BAT europskim liderom u zaštiti klime