Novo iz Dr. Oetkera – dekori za kolače

dr-oetker-ukrasi-ftdTri vrste dekora koji će potaknuti vašu kreativnost

Tvrtka Dr. Oetker, hrvatskom je tržištu predstavila nove proizvode u svojoj ponudi – Dr. Oetker dekore za kolače koji pružaju beskrajne mogućnosti za dekoriranje raznih vrsta slastica. Dr. Oetker dekori za kolače uključuju tri proizvoda za ukrašavanje: Šarene mrvice, Kakao mrvice te Šareno pismo. Dr. Oetker dekori za kolače dobro će doći svima koji žele svojim slasticama dati maštovit i jedinstven izgled te izraziti svoju kreativnost pri ukrašavanju slastica. Ovi proizvodi zasigurno će razveseliti i najmlađe, koji će se uz vesele i vedre Dr. Oetker dekore i sami rado uključiti u izradu slastica.

Dr. Oetker Šarene mrvice idealne su za ukrašavanje raznih kolača i deserata kojima želite dodati veselu i šarenu notu te su stoga neizostavni za ukrašavanje dječjih rođendanskih torti i kolača. Zbog jednostavne primjene i praktičnog pakiranja Šarenih mrvica, naoko običnu slasticu možete u tren oka pretvoriti u šarenu i radosnu poslasticu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Dr. Oetker Kakao mrvice idealne su za dodavanje osobnog i profinjenog tona svim vrstama slastica. I najjednostavniji kolač zablistat će novim sjajem ako ga pospete malom količinom Dr. Oetker Kakao mrvica. Možete ih koristiti i kao dekoraciju na vrućoj čokoladi sa šlagom ili pak za ukrašavanje sladoleda. Osim što su vrlo dekorativne, Dr. Kakao mrvice imaju profinjen okus koji očarava punoćom kakaa.

Dr. Oetker Šareno pismo nov je proizvod iz Dr. Oetkera koji će oduševiti sve one koji tijekom pripreme slastica žele istaknuti svoju kreativnost i one koji sami vole oblikovati kolače, ukrašavati ih i pisati rođendanske čestitke. Pomoću Dr. Oetker Šarenog pisma djeca mogu sama ukrašavati slastice, pisati brojke i slova i na taj način, kroz igru i smijeh, sudjelovati u pripremi deserta. Dr. Oetker Šareno pismo na tržištu se nudi u pakiranju od 76 grama, unutar kojega se nalaze 4 boje: bijela, žuta, crvena i zelena.

Praktična ambalaža svih Dr. Oetker dekora za kolače omogućuje lagano doziranje. Na taj se način neće pokvario završni dodir u kreiranju deserta.

Preporučena MPC Dr. Oetker dodataka za kolače iznosi:
Dr. Oetker Kakao mrvice 6,99 kn
Dr. Oetker Šarene mrvice 5,99 kn
Dr. Oetker Šareno pismo 16,50 kn

Prethodni članakNakon sastanka kod Popijača: Otvaraju se Pevecovi centri, plaća za rujan do Božića
Sljedeći članakPoslovni prostor: Pula, trgovina, 84 m2 (prodaja)