Novost iz Fructala – 100% sok Frutek Mama

frutek-mama-jabuka-suha-sljiva-largeFructal je tržištu predstavio dva nova stopostotna soka Frutek Mama, namijenjena ponajprije ženama koje planiraju trudnoću, trudnicama i dojiljama.

Stopostotni sok Frutek Mama bez dodanog je šećera s dodanih šest vitamina i dva minerala. Ponajprije zbog folne kiseline, koja je bitna za rast tkiva u trudnoći, a i ostalih vitamina i minerala, sok Frutek Mama pravi je izbor prije svega za rano razdoblje materinstva. Na raspolaganju su dva okusa, stopostotni voćni sok od jabuka i suhih šljiva te stopostotni voćno-povrtni sok od jabuka, mrkve i banana. Jednako kao Frutek, i Frutek Mama slijedi Fructalovu prirodnu proizvodnju od najkvalitetnijih sirovina koje su detaljno kontrolirane još tijekom same proizvodnje.

Proizvodi pod robnom markom Frutek namijenjeni su najosjetljivijoj, najnježnijoj i najzahtjevnijoj skupini potrošača, našim najmlađima. A stopostotni sok Frutek Mama pobrinut će se za dobro osjećanje majki, a posljedično i mališana.

frutek-mama-jabuka-mrkva-banana-largeZbog sadržaja folne kiseline, željeza i drugih vitamina i minerala, Frutek Mama je koristan sok koji pomaže osiguravati potrebne hranjive tvari za razvoj mališana u vrijeme dojenja, trudnoće i još prije zatrudnjivanja. Povećane dnevne potrebe organizma za vitaminima i mineralima u vrijeme trudnoće i dojenja majke i buduće majke mogu na jednostavan, zdrav i ukusan način zadovoljiti sokom Frutek Mama, jer već 2 dl dovoljno je za pokrivanje 50 posto dnevnih potreba za vitaminima i mineralima. Stopostotni sok Frutek MAMA mogu konzumirati i svi odrasli koji u današnjem brzom ritmu života zaboravljaju na raznoliku i punovrijednu hranu i ne unose dovoljno vitamina i minerala za zadovoljavanje potreba organizma.

Postojanost proizvoda u Fructalu se postiže modernom HTST pasterizacijom koja osigurava da se u soku očuvaju prirodni sastojci iz voća. Svi su sokovi punjeni aseptično u zatvorenom prostoru da ne dođe do infekcija iz zraka, a upravo takvo punjenje osigurava i dulju trajnost bez uporabe konzervansa, ističu iz Fructala.

Prethodni članakVrijednost Heineken brenda u šest godina narasla 60 posto
Sljedeći članakSlovenija s najvećim rastom trgovine na malo u eurozoni u kolovozu