Od 22. rujna Müller poslovnica i u Zaprešiću

Poznati brendovi, nagradne igre i brojne shopping pogodnosti uz 10% popusta na cjelokupni asortiman povodom otvaranja nove poslovnice njemačkog trgovačkog lanca

Od četvrtka, 22. rujna, stanovnici Zaprešića i okolice napokon mogu u vlastitom gradu kupovati u poznatom lancu trgovina Müller. Nova poslovnica otvara svoja vrata u užem centru grada, na adresi Ulica dr. Ante Starčevića 22, kao prva od brojnih trgovina budućeg obiteljskog shopping koncepta Hey Park.

Kao 86. od preko 720 poslovnica na području sedam europskih zemalja, Müller u Zaprešiću na više od 1.000 kvadrata prodajnog prostora svim kupcima donosi najveći izbor drogerijskog i parfumerijskog asortimana, prirodne kozmetike, čarapa, asortimana kućanstva, papirnice, ručnog rada te igračaka i multimedije. Sve posjetitelje tijekom velikog slavljeničkog vikenda od 22. do 24. rujna u samoj poslovnici očekuju brojne pogodnosti i akcije prigodom kupovine, od čega se posebno izdvaja 10% popusta na cjelokupni asortiman proizvoda uz potrošnju iznad 100 kuna. Uz navedene popuste, Müller najavljuje i dodatne pogodnosti, poput popusta na omiljene beauty brendove: Apivitu, Biobazu, Collistar i Hugo Boss.

U ovom slavljeničkom vikendu od 22. do 24. rujna, posjetitelje Müllera unutar Hey Parka Zaprešić osim shopping pogodnosti, očekuju i brojni zabavni nagradni sadržaji. Uz bogatu nagradnu igru u trajanju od 22. do 29. rujna, posjetitelji na dan otvaranja poslovnice mogu zavrtiti kolo sreće i ako su sretne ruke osvojiti jedan od brojnih poklon proizvoda.

Prepoznata kvaliteta, široka ponuda robnih marki, društveno odgovorno poslovanje i razgranata mreža poslovnica u Hrvatskoj, pozicionirali su trgovački lanac Müller kao jedan od omiljenih obiteljskih brandova koji svojim kupcima nudi vrhunski užitak kupovine u ugodnoj atmosferi po povoljnim cijenama.

Rast i ekspanzija broja poslovnica i ponuda asortimana koja obuhvaća sve potrebe prosječne obitelji u potpunosti se poklapa s novim konceptom – Hey Park, koji će u Zaprešiću kao i na drugim budućim lokacijama svojih trgovačkih centara, nuditi opušteno shopping iskustvo uz dodatne ugostiteljske i zabavne sadržaje za sve generacije.

Zaputite se ovog četvrtka u novu luksuznu Müller poslovnicu unutar Hey Parka Zaprešić na adresi Ulica Ante Starčevića 22, uživajte u popustima i nagradnim igrama te pronađite nešto za sebe uz savjet uvijek ljubaznog i stručnog Müllerovog osoblja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakOporavak potražnje za automobilima u Europi u kolovozu
Sljedeći članakI Supernova trgovački centri u Sisku koristit će električnu energiju iz vlastitih obnovljvih izvora