Omegol – kako bi srce radosnije kucalo

zvijezda-ulje-omegolomegol-aktivomegol-tuba

Omega 3 masne kiseline nalaze se u staničnim membranama i pomažu u regulaciji niza bioloških funkcija.

Očuvanje zdravlja imperativ je današnjeg ritma života, a očuvanje zdravlja srca još je značajnije ukoliko se zna da su upravo oboljenja ovog vitalnog organa zadnjih godina u kontinuiranom porastu.

Među najpoznatijim „čuvarima“ našeg srca svakako su esencijalne omega 3 masne kiseline, višestruko nezasićena čiji je glavni predstavnik alfa-linolenska kiselina, koju organizam ne može proizvesti, stoga ju je potrebno unijeti hranom.

Omega 3 masne kiseline nalaze se u staničnim membranama i pomažu u regulaciji niza bioloških funkcija. Važne su za kardiovaskularni, imunološki, reproduktivni i živčani sustav te za rast i razvoj organizma. Ponekad su dovoljne male promjene životnih i prehrambenih navika da organizmu osiguramo dostatan unos ovih važnih nutrijenata.

Upravo je Zvijezdina linija proizvoda Omegol koja sadrži ulje, majonezu i margarinski namaz, idealan izvor ovih dragocjenih masnih kiselina. Omegol bogat omega 3 masnim kiselinama pridonosi pravilnom unosu omega 3, a uživanje u odličnom okusu brigu o zdravlju čini pravim užitkom.

Prethodni članakUprava Vupika pozitivno o Agrokorovoj ponudi
Sljedeći članakDelta ulaže 15 mil. eura u Crnu Goru