ORKA Grupa – poznati brendovi u novom ruhu

Povezivanje vodećih društava u sektoru hrane i pića

Dobro poznata društva Bosnić, Fisherija, Slavonica i LU-MA Ekskluziv povezali su se u ORKA Grupu kako bi zajednički osnažili tržišnu poziciju u sektoru hrane i pića. U svom okrilju imaju i poznate brendove Fisherija, the meat, Mesoprerada i Wine&Friends.

“ORKA Grupa zapošljava više od 200 ljudi s godišnjim prihodom od oko 40 milijuna eura i stalnim rastom. Sinergija društava će omogućiti daljnji snažniji rast svih naših brendova, smanjenje troškova poslovanja i iskorak na nova tržišta”, rekao je Marko Burazin, predsjednik Uprave Orka Grupe na predstavljanju održanom u vinoteci i wine baru Wine&Friends, jednom od poznatih brendova Grupe.

Jedan od osnivača ORKA Grupe i član Uprave, Ivan Bosnić istaknuo je ambicije: “ORKA Grupu pozicionirati i kao lidera tržišne transformacije te biti prepoznati kao sinonim za kvalitetu, pouzdanost i inovaciju.” Dodao je da Grupa ostvaruje 70 % prihoda kroz veleprodaju, a 30 % kroz više od 20 vlastitih maloprodajnih lokacija.

“Strategija ORKA Grupe je pružiti kvalitetu i vrijednost za novac, podizati iskustvo kupnje na novu razinu i pomagati partnerima optimizirati poslovanje. Uz širok asortiman proizvoda Grupa nudi kvalitetu, količinu i kontinuitet te kao takva je pouzdan partner”, pojasnila je Ana Matijević, prokuristica.

“ORKA Grupa je dovoljno velika da bude ozbiljan partner, a s druge strane fleksibilna i brzo prilagodljiva zahtjevima kupaca. Kroz kontinuirane inovacije i ulaganja u infrastrukturu, osiguravamo visoku učinkovitost i optimizaciju logističkih procesa”, objasnio je Branimir Brzić, član Uprave.

ORKA Grupa nudi raznolik asortiman proizvoda koji uključuje meso, ribu, vina, mliječne proizvode.

ORKA Grupa nastoji izgraditi još jača i stabilnija partnerstva s postojećim i potencijalnim partnerima koji su spremni na ostvarenje zajedničkih ciljeva.

Chef Deni Srdoč

Na druženju u Wine&Friends je predstavljen i ambasador Grupe, chef Deni Srdoč s dvije Michelinove zvjezdice u dva restorana, koji je za ovu prigodu pripremio četiri slijeda jela koristeći asortiman hrane ORKA Grupe, a posluživala su se vina strateških partnera Grupe.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakZašto je Mrkvica i ove godine najbolji mali trgovac?
Sljedeći članakOdabrani projekti u natječaju {ZAJEDNO} za bolje sutra