Otkazan World Of Private Label Trade Show 2020.

Iz PLMA su najavili da će uskoro objaviti detalje novom "online sajmu i B2B događanju" koje će "osigurati jedinstvene poslovne prilike izlagačima da uspostave nove veze, upoznaju se i umreže s kupcima"

Udruženje proizvođača privatnih marki (PLMA) objavilo je kako otkazuje sajam World of Private Label 2020, koji se trebao održati u Amsterdamu 2. i 3. prosinca. Iz Udruženja su pojasnili kako su odluku donijeli potaknuti razvojem situacije s pandemijom bolesti COVID-19 i “vladinih najava koje utječu na Nizozemsku i druge europske zemlje”.

Najavili su kako će uskoro objaviti detalje o novom “online sajmu i B2B događanju” koje će “osigurati jedinstvene poslovne prilike izlagačima da uspostave nove veze, upoznaju se i umreže s kupcima. Događaj bi se trebao odvijati nekoliko dana posvećenih određenim kategorijama proizvoda.”

“Tijekom posljednjih 35 godina sajam World of Private Label postao je vodeći događaj industrije”, komentirala je Peggy Davies, predsjednica PLMA-e. “Razumijemo razočaranje naših članova, ali i drugih, nakon što su čuli vijesti da je aktualna pandemija koronavirusa pomrsila naše planove o održavanju međunarodnog sajma u Amsterdamu uživo. Stoga činimo sve što je u našoj moći da održimo virtualni sajam koji će osigurati svjetskoj industriji privatnih robnih marki vrijedna prodajna i marketinška rješenja kada su im ona najpotrebnija.”

Na PLMA sajmu okupi se više od 2.800 izlagača iz više od 70 zemalja, a posjeti ga više od 15.000 profesionalaca, prenosi portal esmmagazine.com.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPevex otvorio prodajni centar u Vinkovcima
Sljedeći članakBenzinske postaje – Tržište: Metamorfoza u moderni mini-supermarket