Otkrijte nove trendove u franšiznom poslovanju na sajmu Franchise Expo Paris

Najveća međunarodna sajamska izložba posvećena franšiznom poslovanju na rasporedu je od 17. do 20. ožujka u Parizu

Franchise Expo Paris na putu je da ostvari još jedno uspješno izdanje s više od 560 izlagača (uključujući više od 480 brendova), 140 izlagača koji se predstavljaju po prvi put pri čemu će gotovo 90 poslovnih sektora biti zastupljeno u sklopu programa manifestacije.

Očekuje se kako će izložbu posjetiti oko 35.000 investitora, start-upova i trgovaca koji će i ove godine tražiti dobre poslovne ideje oko kojih bi mogli izgraditi uspješan poduzetnički pothvat.

Sajam Franchise Expo Paris ima zanimljivu ponudu franšiza u sektoru trgovine, prehrane i distribucije. U ovom segmentu nudi se 40 poznatih svjetskih marki.

Na sajmu su prisutni i poznati maloprodajni lanci Auchan, Carrefour, Casino, Système U i Les Mousquetaires koji će zainteresiranima za preuzimanje njihove franšize rado pojasniti sve uvjete i kriterije. Osim njih, u sektoru BIO prehrane imamo franšizere kao što su L’Eau Vive, Naturalia, La Vie Claire i Les Comptoirs De La Bio, a snažno je zastupljen i segment distribucije i trgovine vinima te čokoladnim i pekarskim proizvodima.

Na ovogodišnjoj izložbi predstavljaju se i poznati specijalizirani proizvođači i distributeri čaja – Dammann Frères i Betjeman and Barton te macarons kolačića – Thé & Beauté By Ladurée.

Hrvatske bi posjetitelje mogle zanimati i trgovine koje nude prehrambene proizvode u rinfuzi poput La Mesure koja kupcima nudi mogućnost da kupe točno onoliko koliko žele.

Ovakvi bi franšizni koncepti mogli biti iznimno interesantni za hrvatsko tržište, a sajam Franchise Expo Paris izvrsna je prilika za ugovaranje franšizne suradnje, poslovnog koncepta koji bilježi sve veći rast na svjetskom tržištu.

Prethodni članakUprava Perutnine Ptuj sastala se s predstavnicima sindikata
Sljedeći članakErste banka otvorila prijave za plaćene studentske stručne prakse