Otvara se prvi Interspar hipermarket u Karlovcu

interspar-ftdSutra se u Karlovcu u 10 sati otvara novi Interspar hipermarket u Prilazu V. Holjevca 12 u Trgovačkom centru Supernova.

Prodajna površina Interspar hipermarketa iznosi 3.434 četvornih metara a uključuje i 910 besplatnih parkirnih mjesta. Također, pri izgradnji Interspar prodajnog centra u prilazu Većeslava Holjevca 12 izgrađene su i nove prilazne ceste koje građanima olakšavaju pristup prodajnom centru,.

U hipermarketu će biti zaposleno 106 djelatnika iz Karlovca i okolice, a kupcima će biti ponuđeno preko 12.000 prehrambenih te više od 10.000 neprehrambenih artikala dok će posebna pažnja biti posvećena zastupljenosti domaćih proizvoda.

“Spar Hrvatska se ponosi što kao međunarodni trgovački lanac pruža priliku manjim lokalnim proizvođačima da budu zastupljeni na policama velikog hipermarketa i time rastu usporedo s razvojem Spara u Hrvatskoj. Ističemo vrlo dobru suradnju s dobavljačima s područja Karlovačke županije: PPK, Medven, KiM Karlovac, Žitoproizvod, Absum, Lola Ribar 87, Karlovačka pivovara“, poručuju iz Spara.

Svoje kupce o posebnim proizvodima ili izuzetnim akcijama Interspar će na vrijeme informirati putem svojih letaka. Povodom otvorenja izdan je poseban katalog Spar robnih marki u kojem su predstavljene robne marke koje se mogu naći samo na Intersparovim policama, od diskontne linije S-Budget u kojoj se može pronaći više od 120 osnovnih proizvoda za domaćinstvo, preko kvalitetnih proizvoda Spar marke, do Spar Natur Pur bio proizvoda, Spar Vital – marka zdrave hrane, Scotty & Molly – hrane za kućne ljubimce, kozmetičkih proizvoda Beauty Kiss, proizvoda za intimnu njegu Pamina, sredstava za čišćenje Splendid, toaletnih proizvoda Lovely, proizvoda za kućanstvo Simpex, proizvoda za ured i školu Spar Office, kvalitetne odjeće i rublja za odrasle i djecu Pascarel, proizvoda za bebe Pretty Baby te linije posteljine i ručnika Rubin.

Uz kvalitetnu kupovinu, posjetitelji će se moći okrijepiti uvijek svježe pripremljenom hranom u bistrou “Tutto bene” koji će, kao i novi Interspar, biti otvoren od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 21 sat.

Prethodni članakTitula Superbrand za nekoliko Vindija proizvoda
Sljedeći članakU Ledo sladoledu je spas