Otvoren 20. jubilarni dućan Deliiicije u Šibeniku

Deliiicije Šibenik_unutrašnjost2Tvrtka Dupin d.o.o. otvaranjem je jubilarnog 20. dućana Deliiicije proširila svoje specijalizirane maloprodajne delikatesne prodavaonice i na grad Šibenik.

Novi dućan Deliiicije otvoren je nedaleko katedrale svetog Jakova i gradske knjižnice, u Ulici kralja Tomislava 5.

U ovoj prodavaonici domaći i strani turisti mogu okusiti tradicionalne hrvatske proizvode pod Dupinovim brendom Adria te ponijeti sa sobom autohtone okuse Dalmacije i Hrvatske.

Uz navedeno, tu su i renomirani svjetski brendovi kao što su Lindt, Goldkenn, La Perla di Torino, Jean Henaff, Davidoff, McVitie’s i Mackays.

U Deliiicijama tako možete pronaći Adria čokoladu s lavandom ili rogačem, ručno rađene domaće kekse, paprenjake i najfinije domaće džemove s ekstra visokim udjelom voća. Za one koji više vole dobru kapljicu tu su Adria likeri i rakije u brojnim okusima od kojih izdvajamo liker od 69 trava, Hrvatski san i bisku.

Od stranih brendova i proizvoda ističu se Jack Daniel’s čokolade i bombonijere, McVitie’s Digestive keksi, Lindt praline i čokolade te brojni drugi artikli.

Kupce očekuje veselo i profesionalno osoblje koje će im rado odgovoriti na sva pitanja i prezentirati raznovrsnu ponudu, kako slatkog tako i slanog asortimana.

Radno vrijeme dućana je od ponedjeljka do subote od 9 do 21h. Dođite i uvjerite se u šarolikost Deliiicije dućana te isprobajte najbolje od najboljega.

Specijalizirane prodavaonice Deliiicije dio su maloprodajnog lanca tvrtke Dupin koja je proizvođač tradicionalnih hrvatskih slastica pod brendom Adria te distributer konditorskih proizvoda renomiranih svjetskih brendova.

Ovo je 20. dućan Deliiicije u sklopu dugoročnog plana kompanije za povećanjem tržišnog udjela u Hrvatskoj. Osim u Šibeniku, prodajna mjesta Deliiicije možete pronaći u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli i Hvaru.

 

Prethodni članakSeminar: Kako povećati promet u maloprodaji
Sljedeći članakTvrtka Kanaan svojim čipsom osvaja zahtjevno mađarsko tržište