Otvoren City Center One East

Otvorenje će trajati čak četiri dana, a u Upravi osim građana istoka Zagreba računaju i na kupce iz drugih gradova

Svečanim presijecanjem svilene vrpce jučer je na zagrebačkom Žitnjaku otvoren novi trgovački centar City Center One East. Centar su otvorili zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i investitor Wolfgang Kaufmann, a stotine ljudi nestrpljivo su čekale da budu među prvim posjetiteljima centra.

Novi centar u istočnom dijelu Zagreba prostire se na tri kata ukupne površine 130.000 kvadrata, a u njemu su se smjestili neki od najpoznatijih domaćih i svjetskih brendova: H&M, Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, Humanic, Deichmann, One2play, Watch centar, Office shoes, Peko, Hervis i mnogi drugi.

City Center One East veći je od onoga u zapadnom dijelu grada, a osim poznatih brendova u njemu je i veliko kino Cineplexx sa sedam moderno opremljenih dvorana, dječja igraonica, automat-klub, brojni kafići i restorani te hipermarket Interspar.

“Iznimno smo zadovoljni što smo centar uspjeli izgraditi u tako kratkom vremenu. Zadovoljni smo svime što smo uspjeli napraviti u posljednjih 14 mjeseci zahvaljujući investicijskom volumenu od 135 milijuna eura. Drago nam je i što smo omogućili nova radna mjesta zahvaljujući čemu će naši novi zaposlenici, i u ova teška vremena, moći osigurati egzistenciju sebi i svojim obiteljima”, poručio je Kaufmann.

Otvorenje City Centera One East trajat će čak četiri dana, sve do nedjelje, a posjetitelji će do tada moći uživati u raznim pogodnostima. Sve trgovine unutar centra imat će prigodne popuste i akcije te će darivati kupce.

S otvorenjem centra kreću i razne nagradne igre, a posjetitelje očekuju raznovrsni zabavni sadržaji kao što su koncerti i bogat dječji program. Osim na građane Zagreba u centru svakako računaju i na kupce iz bližih i daljih gradova.

Uloženo 135 milijuna eura
Investicija u City Center One East vrijedna je 135 milijuna eura, čime se ukupna investicija Kaufmann grupe u Hrvatskoj u proteklih šest godina popela na 435 milijuna eura. U prva dva City Centra One (u Zagrebu i Splitu) zaposleno je 3500 ljudi, a s novim centrom ta se brojka popela na otprilike 5300.

Etablirali se na tržištu
City Centar One West u 2011. je imao 7,3 milijuna posjetitelja i promet od 160 milijuna eura, dok je splitski centar imao promet od 110 milijuna eura, a posjetilo ga je šest milijuna ljudi. Jednako dobro poslovanje i uspjehe kao u prva dva centra vlasnici očekuju i u novom centru. (Poslovni dnevnik)

Prethodni članakIz Zvijezde krenula nova inovativna kampanja Slastistika
Sljedeći članakMulino Bianco: Jednostavno, prirodno i ukusno