Otvoren novi Tommy na Krku

Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a u Tommyju posebno ističu asortimansku ponudu mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva s dnevno svježom ponudom

U četvrtak, 29. listopada, trgovački lanac Tommy je otvorio novo prodajno mjestu na Krku, na adresi Odvojak Stjepana Radića 2, u sklopu “Park & Shop” trgovačkog centra.

Hipermarket je suvremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurao poseban doživljaj kupovine i vrhunsku uslugu, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača. Radi se o najmodernijem maloprodajnom objektu na Krku, u kojem površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 2000 četvornih metara s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce, kažu u Tommyju.

Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističu asortimansku ponudu mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva s dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači. S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i brze samoposlužne blagajne.

“Novi hipermarket je značajna investicija Tommyja i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji. Ovom prigodom zaposlili smo novih 35 radnika, što je posebno važno u ovim specifičnim gospodarskim okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog značaja”, poručuju iz kompanije.

Ovo je 3. prodajno mjesto Tommyja na Krku i 12. prodajno mjesto u Primorsko-goranskoj županiji.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakHGK: Ovogodišnji deficit proračuna od 8% već dogodine bi trebao pasti ispod 3%
Sljedeći članakIskon nudi nove mobilne tarife