Otvoren peti splitski Lidl

Split, Otvaranje 109 Lidlovog Dućana u Hrvatskoj na lokaciji Mejaši.

Novim otvorenjem broj Lidlovih trgovina u Hrvatskoj porastao je na 109.

Lidl Hrvatska otvorio je u ponedjeljak, 30. listopada, svoju 109. trgovinu u Hrvatskoj i petu u Splitu, čime bilježi nastavak širenja svoje prodajne mreže. Nova Lidlova trgovina nalazi se u splitskoj četvrti Mejaši te će, kao i ostale trgovine diljem Hrvatske, kupcima nuditi asortiman svježih i kvalitetnih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete, priopćeno je iz kompanije.

Otvaranje 109. Lidlovog dućana u Hrvatskoj na lokaciji Mejaši, Split

Novootvorena Lidlova trgovina nalazi se na adresi Vukovarska ulica 190 u Splitu, a simboličnim rezanjem vrpce otvorili su je voditeljica trgovine Filipa Župić i regionalni voditelj prodaje Mate Bilić. Trgovina ima ukupno 98 parkirnih mjesta, a zanimljivo je da se radi o prvoj Lidlovoj trgovini u Splitu sa samonaplatnim blagajnama.

Samonaplatna blagajna

Povodom otvorenja nove Lidlove trgovine, za kupce su bile pripremljene prigodne akcije i popusti na prehrambeni i neprehrambeni asortiman. Uz svježe i kvalitetne proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete, i ova Lidlova trgovina kupcima nudi moderan i ugodan prostor za dokazano najbržu cjelovitu kupnju na jednom mjestu.

Uručenje donacije

Ovom prigodom, trgovački lanac Lidl Hrvatska uručio je donaciju od 1.500,00 eura Osnovnoj školi Mejaši koja ima dijamantni status međunarodne Eko-škole, čime potvrđuje neprekidni dugogodišnji rad na odgoju i obrazovanju za zaštitu okoliša. Ovom donacijom, Lidl je podržao napore naših najmlađih u borbi za očuvanje okoliša, s obzirom na to da je predanost ekologiji jedna od najvažnijih stavki Lidlovog društveno-odgovornog poslovanja.

Radno vrijeme trgovine na Mejašima je od 8 do 22 sati od ponedjeljka do subote, a nedjeljom od 8 do 21 sati.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakJuhe – Kupovne navike: Instant Eaters shopperi najzastupljeniji
Sljedeći članakOvogodišnji urod pšenice jamči samodostatnost