Otvoren Super Konzum u Crikvenici

Trgovački lanac Konzum otvorio je danas u Crikvenici novu Super Konzum prodavaonicu. Riječ je o ukupno 58. prodavaonici tog formata u Hrvatskoj koja je otvorena u sklopu trgovačkog centra Duga Mall, priopćeno je iz Konzuma.

Super Konzum u Crikvenici nalazi se na adresi Ulica kralja Tomislava 109 d te u prodajnom prostoru površine 2.841 m² kupcima nudi više od 30.000 artikala.

U trgovačkom centru Duga Mall radno je mjesto pronašlo 100 zaposlenika od čega je 75 zaposleno u Super Konzum prodavaonici.

Povodom otvorenja, Konzum je donirao kompjutere i poklon pakete ukupne vrijednosti 25.000 kuna Udruzi invalida grada Crikvenice i njihovom projektu Radno terapijske radionice za djecu s poteškoćama, kao i Programu pomoći u kući starijim i nemoćnim osobama grada Crikvenice.

Novi Super Konzum Crikvenica uz bogat izbor svježih prehrambenih proizvoda nudi i veliki odjel neprehrane s ponudom posuđa, kućanskih aparata, tekstila i opreme za dom te ljetnog asortimana.

Radno vrijeme prodavaonice je svakim radnim danom od 8 do 22 sata te nedjeljom od 8 do 20 sati. Kupcima je na raspolaganju 12 blagajni, veliko parkiralište s 250 parkirnih mjesta te inovativne usluge poput plaćanja računa, usluga podizanja novca na blagajnama ili igara Hrvatske Lutrije.

Osim toga, u sklopu trgovačkog centra Duga Mall kupce očekuju i dodatni sadržaji trgovina kao što su KOZMO, Tisak, Deichmann, Intersport, NKD, KIK, Farmacia i druge.

Povodom otvorenja nove Super Konzum prodavaonice organizirana je i nagradna igra koja će trajati do 14. srpnja, a u kojoj će najsretniji kupci imati priliku osvojiti vrijedne nagrade: automobil Škoda Fabia, dva LCD televizora ili deset poklon bonova vrijednosti 500 kuna.

“Konzum će i dalje nastaviti sa širenjem svoje prodajne mreže otvorenjem novih prodajnih mjesta te će tako biti još dostupniji svojim kupcima u različitim krajevima Hrvatske. Današnjim otvorenjem Super Konzuma i trgovačkog centra Duga Mall, građani i svi posjetitelji Crikvenice i okolice, dobili su novo mjesto za kvalitetnu kupnju svega potrebnog za dom i obitelj, a ujedno je dodatno unaprijeđena ukupna maloprodajna i turistička ponuda ovog grada”, ističe se u priopćenju.

Prethodni članakDukat osniva tvrtku u Bugarskoj
Sljedeći članakAgrokor još nije prijavio koncentraciju s Mercatorom