Otvoren Super Konzum u Virovitici

To je ukupno pedeseta Super Konzum prodavaonica u Hrvatskoj

U sklopu trgovačkog centra Park & Shop u Virovitici je u subotu otvorena prva Super Konzum prodavaonica, ujedno i jubilarna pedeseta prodavaonica tog formata u Hrvatskoj, priopćeno je iz Konzuma. Novi Super Konzum Virovitica otvorili su Ivica Kirin, gradonačelnik grada Virovitice, Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma, i Vedran Malenica, investitor trgovačkog centra Park & Shop Virovitica.

Povodom otvorenja najavljena je i Konzumova donacija novog dječjeg igrališta gradu Virovitici u okviru Konzumovog projekta “Vratimo djecu na igrališta”. Do sada je u sklopu ovog projekta izgrađeno i obnovljeno sveukupno 27 dječjih igrališta u Hrvatskoj.

Super Konzum Virovitica prostire se na površini od 2685 m2, a zaposlit će ukupno 40 djelatnika. Nova prodavaonica ponudit će stanovnicima Virovitice i okolice širok asortiman s više od 30.000 proizvoda gdje će, uz redovnu Konzumovu ponudu, biti prisutna i prigodna blagdanska ponuda božićnih poklon paketa, ukrasa za dom, slatkiša i igračaka za najmlađe. Povodom otvorenja Konzum je pripremio i prigodne poklone za kupce, nagradne igre i druženje s Djedom Božićnjakom.

U sklopu trgovačkog centra Park & Shop kupcima je na raspolaganju i parking s 250 parkirnih mjesta. Ovaj trgovački centar uskoro planira i otvorenja ostalih sadržaja kao što su modne i sportske trgovine, trgovine namještajem i opremom za dom, restorani, caffe i brojni drugi.

Konzum je u ovom tjednu otvorio dvije prodavaonice najvećeg formata u Požegi i Virovitici kao i dvije manje prodavaonice u Kotoribi i Karlovcu. U sljedećem tjednu očekuje se otvorenje prodavaonice u Novom Marofu čime će se zaključiti uspješno širenje maloprodajne mreže u 2011. godini, ističe se u priopćenju Konzuma.

Prethodni članak2nd FMCG & Retail Arena: U hrani je spas
Sljedeći članakTrgovačke marke perjanice Lidlovog asortimana