Otvorena Müller poslovnica u Zaprešiću

Poznati njemački trgovački brand otvorio je svoja vrata stanovnicima Zaprešića i okolice uz brojne slavljeničke akcije, pogodnosti i nagradne igre

Njemački trgovački lanac Müller otvorio je svoju 86. poslovnicu u Hrvatskoj, a ujedno i prvu trgovinu unutar budućeg shopping centra Hey Park u Zaprešiću na adresi Ulica dr. Ante Starčevića 22. Dugo očekivani dolazak Müllera u Zaprešić potvrda je ekspanzije i širenja mreža poslovnica ove tvrtke. Tvrtka BMP Asset d.o.o. kao vlasnik Hey parka ulaskom Müllera okončava drugu fazu investicija i početak rada novog koncepta trgovačkih centara pod nazivom Hey Park.

Samom svečanom otvorenju vođenom od strane poznatog Zaprešićana – Saše Lozara, uz predstavnike tvrtki Müller i BMP Asset te brojne kupce i posjetitelje, pridružili su se i čelni ljudi grada s gradonačelnikom Željkom Turkom, te tako dodatno potvrdili vrijednost same investicije u ponudu dodatnog sadržaja kao i generiranja novih radnih mjesta unutar zajednice.

“Iznimno smo zadovoljni što upravo otvaranjem trgovine Müller započinjemo finalnu etapu investicijskog puta vezanog za novi koncept shopping centra Hey Park. Zahvaljujemo se svim partnerima na uloženom trudu prilikom realizacije projekta, kao i posjetiteljima našeg centra i trgovine na zaista dobrom odazivu i srdačnoj dobrodošlici u Zaprešiću. Dajemo riječ da će i ostale trgovine i uslužni objekti unutar shopping centra Hey park Zaprešić biti jednako atraktivni”, napominju iz tvrtke BMP Asset d.o.o.

Kako Zaprešićani i Zaprešićanke za shopping više ne bi morali van svog grada, Müller je odlučio otvoriti novu poslovnicu upravo nadohvat ruke građanima i vjernim kupcima, koji su isto tako s nestrpljenjem iščekivali poslovnicu i pokazali interes za brojne poznate brendove koje Müller nudi u svom asortimanu i već prvo jutro otvorenja pokazali zaista veliki odaziv. Na preko 1.000 kvadratnih metara luksuznog i preglednog prodajnog prostora pronaći ćete sve što trebate – za cijelu obitelj. Za velike i male, za prijatelje, za kućne ljubimce, poklone za sve prigode. Od dekorativne kozmetike i svijeta mirisa, proizvoda za svakodnevnu upotrebu u kućanstvu, prirodne prehrane i kozmetike, proizvoda za bebe, za ljubimce, za kreativce na odjelu papirnice ili ručnog rada, zatim igračaka ili posuđa i dekorativnih ukrasa na odjelu kućanstva – sve želje bit će itekako zadovoljene.

Iz Müllera zahvaljuju partnerima i posebno svim zaposlenicima koji su besprijekorno i u kratkom roku postavili ovu poslovnicu na noge.

Čak 17 djelatnika u zaprešićkoj poslovnici svojim stručnim savjetovanjem nudit će kupcima iz Zaprešića i okolice vrhunsku ponudu i uslugu.

Povodom otvorenja, kupci će od 22. do 24. rujna pri svakoj kupnji iznad 100 kn/13,27 € ostvariti 10% popusta na cjelokupan asortiman, a uz popuste i bogatu nagradnu igru u trajanju od 22. do 29. rujna mogu osvojiti i jedan od brojnih poklon paketa.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakGutljaj autentične Lavazzine kulture u Hrvatskoj – cijeli svijet u šalici kave
Sljedeći članakViše od 5000 posjetitelja opravdalo #SAMODOĐI